logo

Хитър начин да проследите маршрута на самолетен полет със смартфона си ВИДЕО

Хитър начин да проследите маршрута на самолетен полет със смартфона си ВИДЕО

Блогърът и пътешественик с псевдонима Maxmilespoints описах начин за проследяване на полет на самолет по телефона чрез услугата iMessage. Съответното видео се появи в профила му в TikTok .

Младият мъж каза, че за да активирате функцията, трябва да отидете до месинджъра, да въведете номера на полета в полето за SMS (например АА2674) и да натиснете бутона „Изпращане“.

След това трябва да кликнете върху изпратеното съобщение и да задържите бутона. В прозореца, който се появява в долната част, изберете опцията „Преглед на полета“, след което цялата информация за маршрута ще бъде показана на екрана на смартфона ви: номерът на полета, къде отива лайнера, датата и часа на пристигане, както и малка карта, показваща местоположението на самолета в момента.

Чували ли сте за Джабука, островът, близо до когото иглата на компаса „полудява“?

Освен това в прозореца, който се показва, можете да намерите номера на каишката за багаж в точката на пристигане.

По-рано през октомври американската пътешественица Кристен Блек разбра как да измами правилата за ръчен багаж в самолета и изненада абонатите си.

На публикуваното видео момичето слага джъмпер на пода, сгъва още няколко якета отгоре и навива всичко на руло. След това го слага на врата си, имитирайки възглавница.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

@maxmilespoints

iPhone trick you probably don’t know. #iphonetricks #traveltrick #iphone #appleiphone

♬ They Speak (OW) - Öwnboss & Cevith

Коментирай