logo

Забраниха на мъж да лети с EasyJet заради името му

Забраниха на мъж да лети с EasyJet заради името му

Tова „невероятно стресиращо“ преживяване е намалило вероятността да пътува с тази авиокомпания за в бъдеще

21-годишно момче посочва, че по погрешка му е забранено да лети с easyJet заради името му. Кийрън Харис от Чешър е трябвало да лети до Аликанте на 25 май с нискотарифния превозвач, след като е направил резервацията месец по-рано.

Въпреки това авиокомпанията се свързала с него в деня преди полета от Ливърпул, за да му каже, че му е забранено да се качи на борда, „поради разрушително поведение“ и че той всъщност е получил „10-годишна санкция за забрана за полети“ от превозвача, продължаваща до 15.03.2031 г.

Какво е соло пътешествие - пътешественичка разказва за бъдещето на туризма!

Харис твърди, че easyJet го е объркала с мъж, който има същото име и рождена дата като него, и е осъден на 12 седмици затвор, след като се е „държал агресивно и обидно“ по време на полет през 2021 г.

Харис разказа пред Mirror, че проблемът в крайна сметка е разрешен, след като авиокомпанията е поискала снимка на паспорта му, за да потвърди самоличността му, пише glasnews.bg.

Туристите в Гърция ще се хванат за главата от това, което ще заварят лятото там

Той добави, че това „невероятно стресиращо“ преживяване е намалило вероятността да пътува с easyJet за в бъдеще.

Говорител на компанията заяви пред The ​​Independent:

„Много съжаляваме, че господин Харис беше неправилно уведомен, че не може да лети с нас. Взехме това решение добросъвестно, тъй като Харис има същото име и дата на раждане и летеше от същия регион на Обединеното кралство като пътник, който преди това бяхме забранили да лети заради сериозни нарушения на борда."

Коментирай

Джонсън

Джонсън 07.06.2023 11:37

Aз самостоятелно и строго съм си забранил да летя с такива паразити кат нискотаривните компании Изиджет, ВицЕър, РаянЕър... Освен стрес, можеш и някоя друга болест да хванеш в самолетите им....

Vegan

Vegan 13.06.2023 0:41

Е тогава аз ще ти позволя да те повозя на моя,боклук такъв