logo

Жалка гледка посреща туристите на една от най-прочутите забележителности в България СНИМКА

Жалка гледка посреща туристите на една от най-прочутите забележителности в България СНИМКА

Тъжно е наистина такова подобие на табела да води към красивите гледки, живописната панорама към Асеновград и Родопите

Символът на Асеновград - прочутата Асенова крепост, представлява останки на средновековна крепост. На какво е останка обаче табелата, указваща за този национален туристически обект?

На немарливост, на мъртви институции или на пълна незаинтересованост от страна на Българския туристически съюз? Това се питат асеновградчани, минаващи покрай жалката информационна табела за крепостта - толкова жалка, че не е нито информационна, нито указваща...

Красива беседка в Родопите накара туристи да ахнат СНИМКИ

"Какво е това, уважаеми съграждани? Голям туристически обект не е ли? Да пускам ли сигнал в портала на общината се чудя? Тия, дето продават билетчета, от Съюза на слепите ли са наети, та чакат туристите да пишат по групите?", пита анонимен асеновградчанин в социалните мрежи.

И му отговарят:

"До къде да се пише сигнал, до къдеее? До една мъртва за гражданството институция, която, обаче, си е много живичка да си се угоява и пълни джобовете за сметка на жителите! Там ли да се отправи питането? На колко от възмутените стотици граждани им е обърнато внимание и са коригирани нередностите?"

Уникален плаж с изумрудени води привлича все повече туристи в България ВИДЕО

Жалко е наистина такова подобие на табела да води към красивите гледки, живописната панорама към Асеновград и Родопите и интересната история. Как да им се насладим?

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!