Защо на красивите жени им е строго забранено да посещават Армения?

Защо на красивите жени им е строго забранено да посещават Армения?

Не, не защото ще бъдат отвлечени и отведени в планината. Тук отношението към туристите и от двата пола е много уважително. Според източните традиции да обидиш гост означава да си причиниш неприятности. Въпреки това е по-добре красивите момичета да откажат пътуването.

Ето какви са причините: 

Божествената храна е опасна за фигурата. Да се ​​каже, че храната тук е вкусна и изобилна, означава да не кажа нищо. Закуската предлага само до 8 ястия! И след това в списъка - ароматен хаш, сочни хороваци, плодов пита, 30 разновидности сладко! С една дума, ще трябва да забравите за талията за известно време.

Най-вкусното вино от нар в света, което се пие като сок и коняк. Невъзможно е да се устои. Дори и да имаш желязна воля. Дори и изобщо да не пиете алкохол (за да запазите кожата си свежа). Все пак ще опиташ поне глътка, ще опиташ... - и няма да можеш да спреш.

Това е гробът на Христос и той се намира в Япония

Прекалено натоварена програма. Темпераментът на местните джигити е такъв, че спонтанни предложения за нощни разходки в Ереван или планински клисури ще идват отвсякъде - от водач в хотел, от служители на ски база, от случайни непознати на улицата. И това се прави с някаква подмолна цел. Арменците обожават страната си и искат нейната красота да завладее и вас.

Възможно е да се уморите от комплименти. „Очи без дъно, в които можеш да се удавиш“ са детски приказки в сравнение с това, което ще чуете от местни мъже, които знаят как да ценят женската красота.

Огромен избор от евтини сладкиши, които не можете да купите никъде другаде. Уви, в подножието на Арарат ще трябва да се сбогувате не само с фигурата си, но и с парите, които със сигурност ще бъдат похарчени за „суджук“ и „бабурики“.

Вместо заключение, отбелязваме, че всяка теза в статията е тествана на личен опит.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

ewtini

ewtini 25.04.2022 10:14

sa sladkishite nai malko milion

Пешо

Пешо 25.04.2022 16:55

Значи нашите плеймейтки и "ергенки" спокойно могат да ходят там! И всичките "Мис България"!

Съдията Дред

Съдията Дред 04.05.2022 10:38

И най-вече за да не комплексират местните мустакати красавици