logo

Български капитан ще управлява круизните лайнери на Royal Caribbean

Български капитан ще управлява круизните лайнери на Royal Caribbean

Това става ясно от публикация във Фейсбук страницата на Висшето военноморско учебно заведение (ВВМУ) „ Н. Й. Вапцаров “

Кап. Румен Йовчев стана първият български капитан в eдна от най-големите круизни компании в света – Royal Caribbean. Това става ясно от публикация във Фейсбук страницата на Висшето военноморско учебно заведение (ВВМУ) „ Н. Й. Вапцаров “.

"За нас е удоволствие да поздравим първия български капитан в една от най-големите круизни компании в света Royal Caribbean - кап. Румен Йовчев.

Двойка живее по 6 месеца на круиз: Пестим много пари и се забавляваме страхотно ВИДЕО

Достигането на тази позиция е доказателство, че възпитаниците на Морско училище са висококвалифицирани специалисти, ентусиасти и новатори с висок интелектуален потенциал. Гордеем се, че реализирахте своя дългогодишна мечта, за която сте положили много усилия, воля, сила на духа и упование.

Пожелаваме крепко здраве, житейски радости и много професионални успехи!", се казва в съобщението. 

 

Royal Caribbean е най-голямата компания за круизи в света по приходи и втора в света по брой пътници. Тя организира близо 20% от круизните пътешествия по света. Нейни са петте най-големи круизни кораба в света. 

Към момента тя използва 26 круизни кораба и още четири по поръчка. 

В pochivka.blitz.bg вече сме ви разказвали за най-известните бижута в короната на Royal Caribbean - "Чудото на моретата" ("Wonder of the Seas"), "Симфония на моретата" ("Symphony of the Seas") и "Хармония на моретата" ("Harmony of the seas")

 

 

Коментирай

две макари

две макари 27.01.2023 16:28

Нещо хубаво за българин! Кеф ми е.