logo

Блондинка заведе приятелки на ресторант, но когато получи сметката ѝ стана лошо ВИДЕО

Блондинка заведе приятелки на ресторант, но когато получи сметката ѝ стана лошо ВИДЕО

Компанията се насладила на десерта, но нещата тотално се преобърнали, когато пристигнала сметката

Млада жена разкри какъв шок е изживяла, когато погледнала сметката си в ресторанта и установила, че е ѝ е начислена абсурдна такса. Джиджи се оплака в TikTok от нечуваното своеволие на американски ресторант, който избрала да посети на рождения си ден.

Коментиращите под публикацията, обаче, се разделени в мнението си дали това е нормална постъпка от страна на заведението.

Младата американка разказа, че хапвала с приятелки, когато дошла сервитьорка и я попитала дали иска да ѝ разреже тортата. Тя с радост се съгласила и сервитьорката отнесла тортата в кухнята. След това я донесла обратно и я сервирала безупречно на масата.

Ресторантът, в който се държат отвратително с клиентите, а те се избиват да го посещават ВИДЕО

Компанията се насладила на десерта, но нещата тотално се преобърнали, когато пристигнала сметката.

„Мислех, че тя просто прави нещо мило за нас“, обяснява блондинката.

Всъщност нейните приятелки я изненадали като ѝ подарили торта и всички те планирали да я изядат някъде другаде. „Но сервитьорите продължаваха да настояват да отнесат тортата а в кухнята и да я нарежат, което не беше в нашия план“, посочва тя.

Джиджи показва касовата бележка, в която ясно пише: „Рязане на торта – 25 долара“.

„Била съм сервитьорка и никога не сме таксували клиентите или не сме имали такава такса. Разбирам тази такса, но беше изненадващо“, казва тя и обяснява, че не би имала нищо против да плати, ако знаеше, че ще сумата ще ѝ бъде начислена преди да бъде донесена сметката.

„Изобщо не сме ги карали да ми сервират тортата, която донесох. Точно както те не ми казаха, че има такса“, коментира Джиджи.

Така не се прави: Изгониха инфлуенсърка с разголени бомби от парижки ресторант ВИДЕО

Много от коментиращите под поста посочват, че биха отказали да платят. „Бих повикала управителя. Не могат да начисляват допълнителни такси без да те уведомят“, казва една жена. Друга добавя, че „не могат да те таксуват за торта, която не продават“.

Други, обаче, изтъкват, че това е честа практика, тъй като ресторантът трябва да измие чиниите и приборите, а и оставането на клиентите по-дълго на масата коства загуби.

 

@vivala_blondiiie I didn’t know this was a thing?!? @BrazyBecca @Michelle Greene @Vanessa Valenbaer #ReadySetLift ♬ I try not to km.. - h

Коментирай

бай Генчо

бай Генчо 06.02.2023 2:46

Напълно нормално. Нямаш право да внасяш храна или пиене в ресторант. А ако поискаш ти го таксуват по най високата сметка.