logo

Британка показа луксозно настаняване в Airbnb в Бали и го сравни със затвор ВИДЕО

Британка показа луксозно настаняване в Airbnb в Бали и го сравни със затвор ВИДЕО

За сравнение Мортън приложи снимки на апартамента, публикувани в платформата за резервации

Туристка пристигна в Бали и резервира луксозна квартира в Airbnb, но апартаментът се оказа като затвор.

Британската блогърка Хати Мортън показа в TikTok снимки от апартамент в индонезийски курорт и сравни квартирата със затворническа килия. Кадрите показват голи циментови стени и подове. В стаята няма мебели или декор, а под душа няма закачалки или кърпи.

Туристи разкриха недостатъците на о-в Бали

За сравнение Мортън приложи снимки на апартамента, публикувани в платформата за резервации. Те показват същите стаи, но с бели стени, килими и лампи. Пътешественичката подчерта, че е проучила отзивите преди резервацията и всички те са добри.

Мортън плаща повече от 50 долара на ден (около пет хиляди рубли) за разочароващото си настаняване. Тя добави, че цената включва „безплатни дървеници“.

 

@hattymorton €50 a night too !!!!! (did come with free bed bugs tho) #traveltok #travellife #travelbali #bali #airbnb #airbnbbali #airbnbexperience #travelfail #backpacking ♬ original sound - samdromeda

Видеото на Мортън има повече от 1,1 милиона гледания. Потребителите симпатизираха на туриста и предположиха, че наемодателите са прибягнали до помощта на изкуствен интелект, за да подобрят снимките на апартамента.

Скандал: Митничари на Бали изнудват нелегално туристи за хиляди долари

По-рано австралийски турист нае къща в Airbnb и се събуди в изпражнения на опосум посред нощ. Тя предполага, че животното е проникнало в стаята през камината.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Коментатор

Коментатор 18.09.2023 7:19

Това да не е вилата на Румен Виста?

room26

room26 18.09.2023 9:50

Рубли???