logo

Елитният секс клуб, в който се влиза с торба пари 18+

Елитният секс клуб, в който се влиза с торба пари 18+

Клубът има няколко клона, в които всеки месец се провеждат събития и партита, а една от звездите разказа какво се случва вътре

Елитният секс клуб Snctm е толкова ексклузивен, че потенциалните членове трябва да платят годишна абонаментна такса до 50 000 долара, за да бъдат включени в него. Дори и някой да има парите, за да бъде платен член на клуба, той трябва да бъде одобрен от орган, наречен "Доминос съвет".

Всеки месец частният клуб организира събития, които позволяват на хората, независимо дали са свободни или женени, да се отдадат на своите желания и еротични фантазии.

Клубът има няколко клона, в които всеки месец се провеждат събития и партита, а една от звездите в нюйоркския им клон разказа какво се случва вътре. 

От секс туризъм до романтична почивка - на това място времето е спряло и може да правите каквото си поискате! СНИМКИ

Пърформанс актрисата Инка Навала заяви, че Snctm предлага на богатите си членове "по-артистична форма на секс", като нещата започват елегантно, тъй като хората са облечени в смокинги и вечерни рокли, които постепенно се свалят. Тя обяснява ощр, че целта е членовете на клуба да се насладят на "преживяване по взаимно съгласие", като вътре не се допускат телефони или записващи устройства.

Съгласието е най-важното нещо за клуба, тъй като докосването без разрешение ще доведе до изгонването на нарушителя, съобщава "Дейли Стар".

Макар че дрескодът за партитата на Snctm е "черна вратовръзка", от хората се очаква да се облекат подходящо, а тъй като самоличността на членовете трябва да остане поверителна, от тях се очаква да си носят и маска.

Инка казва, че планирането на парти за Snctm включва създаването на нова тема за всяко едно от тях.

Пътуване с цел секс - все по-често и по-далече 18+

Списъкът с гостите е подбран много внимателно, защото клубът трябва да е сигурен, че приема правилния тип хора за партито. Кандидатите трябва да предоставят всичко - от "ясна скорошна своя снимка" на себе си до описание на сексуалните си фантазии.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!