Пътуване с цел секс - все по-често и по-далече 18+

Пътуване с цел секс - все по-често и по-далече 18+

Носят се легенди за господа, които прекосяват целия свят, за да се срещнат с атрактивно момиче в Тайланд

Пътешествие с цел секс е един доста екстравагантен начин да разнообразите любовния си живот. 

Всяка година милиони хора пътуват от единия край на света до другия, за да открият плътски удоволствия - такива, каквито си ги представят в най-горещите си мечти. 

Отвориха първия секс ресторант в Англия и последва огромен скандал СНИМКИ 18+

Червени фенери

Секстуризмът се оказва много по-популярен от културния, колкото и да ви изненадва това. Проучване показва, че ежегодно милиони туристи посещават най- атрактивните сексдестинации с цел да намерят и една различна интимност. Носят се легенди за господа, които прекосяват целия свят, за да се срещнат с атрактивно момиче в Тайланд, съобщава "Телеграф".

В повечето държави, където се разменят любовни ласки на килограм, секстуризмът се е превърнал в индустрия. Те предлагат на гостите си безопасен начин за пътуване и сексуални отношения. 

"Еротиката и сексуалните приключения определено са мотив за пътуване", казва Антйе Монсхаузен от  звено "Туристически наблюдател" . "Неслучайно кварталите с червени фенери, като например в Амстердам, са се превърнали в туристическа атракция." 

Приключение 

Ако сте решили да направите подобно приключение и все още се чудите откъде да започнете, топдестинация за секстуризъм според много класации и до днес е Тайланд.

Още от войната във Виетнам Тайланд печели световна слава за невероятните и лесни за набавяне сексласки, а Банкок  се превръща в столица на сексразвлеченията. Тук може да опитате какво ли не! Апетитните тайландски жрици на любовта, които се срещат почти на всеки ъгъл, ще направят всичко възможно, за да сбъднат и най-смелите ви еротичните фантазии.

Майсторки на масажа с щастлив край - в някои „специални” масажни салони е истинска атракция т.нар. body to body - масаж или разтриване тяло в тяло, по време на който чисто гола азиатска красавица ляга върху бленуващия за масажи турист и го масажира с гърдите си. После масажът продължава с други еротични и запомнящи се удоволствия.

Гейша 

Избелено лице, сложна прическа, изящно кимоно - всеки мъж мечтае за нощ с гейша. Япония се посещава от  сериозните, извратени и любители на фетиша секстуристи, за да нахранят желанието си. Повечето ще се съгласят, че висококачественият характер и засищащите сексуслуги, предлагани тук, правят това по-подходящо за столицата на секстуризма в Азия, отколкото в Тайланд, макар че със сигурност не е за слаби сърца. 

За любителите на секстуризма в Мексико провеждат два пъти годишно порноолимпийски игри. Със закупуването на билет ще бъдете отведени на снимачната площадка на голям порнофилм и ще станете пълноправен участник в него.

За жените 

На нежния пол предлагаме да започне със секспътешествие до съседна Гърция. 

Стройните и красиви наследници на олимпийските богове са готови да дадат любовта си на туристките.  Всяка туристка започва да чувства повишения интерес на арабските мъже веднага след преминаване през паспортния контрол в Египет.

Туристи случайно се озоваха в секс хотел и се втрещиха СНИМКИ

Страната на фараоните е идеалното място за кратка романтика, придружена от задължителни признания в любов и други горещи комплименти. Може би най-достъпната  страна за търсещите сексприключения дами е Турция. Най-високата концентрация на темпераментни и атрактивни мъже се открива в курортите. 

Освен че са добри в леглото, турците са известни с това, че могат да „свалят звезди”.

През последните десетилетия Анталия гордо носи титлата на сексстолицата на Турция.  

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай