logo

Финландия предлага пътуване, което ви учи да бъдете щастливи

Финландия предлага пътуване, което ви учи да бъдете щастливи

Тази страна полага много усилия за психическото и физическото здраве на своите хора

Тази година за първи път във Финландия ще се проведе четиридневният "семинар на щастието".

Финкса ще осигури настаняване за десет души в луксозния курорт Куру, напълно безплатно, както и самолетни билети, семинари и храна. 

Според докладите на ООН Финландия е на първо място в списъка на най-щастливите страни през 2023 г. Тази страна полага много усилия за психическото и физическото здраве на своите хора и тази година те решиха да споделят своята рецепта за щастие с други нации.

Финландия предлага четиридневен курс за щастие в луксозния курорт Куру, напълно безплатен за десет души. Участниците ще отседнат във вили, заобиколени от борови гори и живописни гледки, всяка със собствен спа център и сауна.

Водопад, градина с пеперуди! Това летище е обявено за най-доброто в света

Пътуването ще се проведе от 12 до 15 юни, като групата късметлии ще бъде обучена от водещи експерти по щастие. Експертите ще научат групата как да намерят своя вътрешен баланс и как да се свържат с природата и себе си.

Топ дестинациите за самоубийци - една от тях е у нас

Ако искате да кандидатствате, трябва да попълните онлайн приложението на уебсайта Find Your Inner Finn и след това да участвате в предизвикателството в социалните медии. Всичко, което трябва да направите, е да създадете съдържание в Instagram или TikTok, като обясните защо смятате, че може да сте „тайно финландец“ и защо искате да участвате в майсторския клас, което ще споделите с хаштаговете #FindYourInnerFinn и #VisitFinland.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай