logo

Водопад, градина с пеперуди! Това летище е обявено за най-доброто в света

Водопад, градина с пеперуди! Това летище е обявено за най-доброто в света

Само през миналата година през Чанги са преминали 32,2 милиона пътници

Водещият сайт в областта на авиацията "Skytrax" публикува списък с най-добрите летища в света, начело на който се нареди сингапурското летище Чанги.

Летището в Югоизточна Азия, известно с необичайните си атракции, беше обявено за най-доброто в света през 2023 г. за 12-ти път, след като временно загуби титлата от международното летище Хамад в Катар през 2021 г. и 2022 г.

Само през миналата година през това летище са преминали 32,2 милиона пътници, които успяха да се насладят на уникалните атракции, които наистина спират дъха.

3 нарушения, за които туристите директно влизат в затвора в Египет

Грандиозният 40-метров водопад е една от най-забележителните атракции и се намира на терминала Javel Чанги, който се смята за един от най-красивите архитектурни шедьоври. "Rain Vortex" е най-големият вътрешен водопад в света и е заобиколен от зелена градина, която се простира на пет етажа.

Пътуващите са еднакво очаровани от градината с пеперуди и стената за катерене, така че не е изненада, че това летище е обявено за най-зеленото летище в света. Освен това, докато чакат своя полет, пътниците могат да се забавляват в киното или да се насладят на разглеждане на повече от 280 магазина и ресторанта.

Между другото, летището в Сингапур също зае първо място за най-добри летищни ресторанти и най-добри съоръжения за отдих на летището, а хотелът, разположен в рамките на летището, също спечели титлата за най-добър за осма поредна година.

Защо не трябва да снимате Айфеловата кула през нощта?

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай