logo

Лъснаха тайните на първия в историята вегански хотел, направо не е за разказване

Лъснаха тайните на първия в историята вегански хотел, направо не е за разказване

Веганството изключва възможността да се използват неща от материали, които са получени от мъртви животни, както и от затворени животни.

Привържениците на този начин на живот се придържат към растителната диета. С такива правила не е лесно да пътуват и да се отпуснат комфортно. Първата в света веганска хотелска стая, в която всичко - от възглавници до мебели, е направено от растителни материали, е готова да приеме гостите. Този апартамент е създаден в лондонския Hilton's London Bankside, след консултация с Веганското общество относно това какви материали да се използват.

На входа гостите на хотела се посрещат на специална рецепция във фоайе, украсено с кожа Piatex от листа от ананас. Гостите получават карта-ключ от същия материал. 

Луксозна суперяхта за 10 млн. долара ще ви вземе акъла, гледката от нея е несравнима (СНИМКИ)

Какво е интересно за веганската стая?

Вътре в стаята гостите ще намерят възглавници, пълни с: 

- органични люспи от елда; 

- естествен капок; 

- естествени люспи от просо; 

- ортопедична мемори пяна от нарязан бамбук. 

Таблата също е украсена с ананасова кожа и ръчно бродирана от местния художник Емили Потър. Стилният, солиден каменно-сив под е изработен от 100% Moso бамбук. Апартаментът разполага с екологични памучни килими. Креслото, тапицираните столове и възглавниците са изработени с растителна кожа Piatex.

Мини-барът предлага разнообразие от деликатеси, включващи протеинов прах Graze, плодови леки закуски, ядки и енергийни топки Deliciously Ella с различни вкусове. Храната включва разнообразни вегетариански обеди, вечери и закуски с плодови сокове, мюсли, авокадо, палачинки за картофи и др.

Банята включва продукти за красота от Prija. За почистване и измиване се използват инструменти, които не са тествани върху животни. 

Веганите ще могат да пътуват удобно 

Безценни съвети: как да си резервирате най-евтино полети до всяка дестинация през 2019 година

Много вегани ще могат да останат в Vegan Suite Hilton London Bankside и да си починат спокойно. Броят на поддръжниците на този светоглед постоянно нараства по света и такива хотели скоро ще станат нещо обичайно.
 

 

Коментирай