logo

Можете да преспите в „Дома на Гучи“ от хитовия филм – ето срещу колко пари ВИДЕО

Можете да преспите в „Дома на Гучи“ от хитовия филм – ето срещу колко пари ВИДЕО

Вила „Балбиано“ някога принадлежала на известния кардинал Толомео Галио, който я построил в края на 16-и век

Вила „Балбиано“ е поразяващото италианско бижу в най-модния филм за годината – „Домът на Гучи“. Направо не е за вярване, че грандиозният палат от 16-и век не е филмов декор и всъщност е наличен за резервиране в Airbnb.

Филмът разказва историята за разпада на династията Гучи. Актьорският му състав е изключително звезден с имена като Лейди Гага, Ал Пачино, Джаред Лето и Адам Драйвър. Лентата имаше премиера в САЩ на 24 ноември, а следващата седмица ще бъде пуснат и у нас.

Колкото до италианската вила, тя представлява дома на патриарха на династията Алдо Гучи. В реалността тя е една от най-големите частни резиденции на езерото Комо в Италия, съобщава “Vacations&Travel”.

Вила „Балбиано“ някога принадлежала на известния кардинал Толомео Галио, който я построил в края на 16-и век и я използвал за своя главна резиденция. Век по-късно кардинал Анджело Мария Дурини разширил и разкрасил вилата. Там той организирал фестивали за светския елит, банкери и танцови забави.

Офертата на Airbnb включва 6 луксозни стаи и екстравагантни зелени градини, които са отличени от Британското общество на градинските дизайнери.

Отвън ви очакват басейн и барака за лодки, да не говорим за спиращите дъха гледки от езерото Комо. Скъп мрамор и интериор като в кралски дворец ще ви отведат в една друга разточителна епоха.

Впечатляващите фрески от 17-и век, нарисувани от братята Реки и Агостино Силва, все още украсяват стените.

Домакинът предлага специална единична нощувка в House of Gucci Airbnb. На 30 март 2022 г. вие и вашата половинка можете да прекарате нощта в основната спалня с достъп до първите четири етажа на „Вила Балбиано“.

 

Цената е 1000 евро. Резервациите за тази еднодневна оферта ще са отворени на 6 декември от 19 ч. българско време. Нощувката не се печели при състезание, а просто трябва да сте първият човек, направил резервацията.

Коментирай