logo

На тези пътници им увисна ченето, когато видяха стюарда, който ги обслужва ВИДЕО

На тези пътници им увисна ченето, когато видяха стюарда, който ги обслужва ВИДЕО

„Повече никога няма да спя по време на полет!“, кълне се потребител в мрежата

Представете си да пътувате със самолет към дестинацията, която сте избрали за почивката си, да сте се отпуснали спокойно на седалката и да мечтаете за заслужения си отдих, и към вас да се приближи стюард, който да ви спре дъха.

Представете си количката с напитки да бъде бутана от холивудска суперзвезда и точно тя да ви подаде бутилката с вода.

Точно това се е случило с пътуващите със самолет на Hawaiian Airlines. И разбира се, е било увековечено с видеоклип.

„Леля ми ми изпрати това видео и реших, че ще го споделя“, написа в TikTok потребителка с профил @livinglikekylee за клипа, който вече има над 6 млн. гледания.

Щастливата леля на Кайли Йошикава имала късмета да бъде обслужена на самолета от самия Джейсън Момоа. Той влязъл в ролята на стюард, бутал количката с напитките по пътеката и раздавал бутилки на пътниците.

Джейсън Момоа се щракна на световна забележителност и го направиха на нищо

43-годишният любимец на жените, който е с хавайски произход, поздравявал пътниците с широка усмивка. Излишно е да се споменава, че те били в шок. Момоа изглеждал много елегентно със сиво сако и черна тениска. На лявото му ухо дори имало закичено розово цвете.

В коментарите под видеото потребителите не могат да скрият изненадата си:

„Повече никога няма да спя по време на полет!“, пише един от тях.

„В тази ситуация ще поискам още една вода“, шегува се друг.

На въпроса дали актьорът е раздавал вода само на хора в първа класа, Кайли отговаря: „Мисля, че е минал през целия самолет“.

Някои наблюдателни фенове пък забелязали дребни детайли около случката. Според потребители, алуминиевите бутилки с вода, които Момоа раздавал, били от неговата марка.

 

@livinglikekylee My aunty sent me this vid, i just thought i'd share ️ #PostitAffirmations #hawaiitiktok #jasonmomoa #flightattendantlife ♬ The Little Mermaid (Marimba Remix) - Harry Goes Boom!

Други пък посочват, че според хавайските традиции, ако носиш цвете на лявото ухо, това означава, че си женен, сгоден или просто „зает“.

Тайните помещения в самолетите, където ви е забранено да влизате

Според „Ню Йорк Поуст“, към бутилките с вода звездата от „Аквамен“ и „Дюн“ раздал и по 10 000 летателни мили на пътниците. Изданието посочва, че всичко това е един добър PR-трик на мусуклестият актьор, след като много знаменитости бяха критикувани за това, че летят с частните си самолети.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!