logo

Най-скъпият апартамент в Русия още търси своя собственик

Най-скъпият апартамент в Русия още търси своя собственик

Жилището се намира на върха на най-високата сграда в Европа

Искате ли да живеете на височината на птичи поглед и да се насладите на гледката на града? Тогава се нуждаете от мезонет. Цената на имота е около 2,6 милиарда рубли. Само не се учудвайте, че е толкова скъпо, защото мезонетът е заема целия последен етаж в сградата.


Днес ще ви разкажем за най-скъпия апартамент в Русия.

Богатите, както знаете, живеят у нас главно в Москва, пише известен руски блогър. Именно там те сключват най-големи сделки, именно там се концентрират много пари. Затова не е изненадващо, че най-скъпият апартамент е бил построен и в столицата, а не другаде.


Пентхаусът, чиято цена е 2,6 милиарда рубли, се намира в 96-етажната кула Восток, която се намира в комплексаот небостъргачи на "Федерална кула" в близост до метростанцията Деловой център. Тази сграда, между другото, се счита не само за най-високата в Русия, но и в Европа. Височината й достига 351 метра.

Нов авангарден начин за използване на възглавничката за пътуване


Самият мезонет не заема един етаж, а три. Общата му площ е повече от две хиляди квадратни метра, а височината на тавана е 14 метра. Така че това не е просто мезонет, а уникален имот. И явно в момента никой не живее тук, затова чака своя купувач.


Уникална особеност на този необичаен корпус е прозрачният му купол с дебелина на стъклото 1,6 метра. Само си представете, обитателите могат просто да вдигнат глава и да се възхищават на звездите или на облачното московско небе почти като в планетариум. Не е чудно, че авторите на този проект казват, че тяхното творение е създадено специално за тези, които са достигнали невероятни висоти.


Между другото, гледката към града тук също епросто невероятна. Можете да се възхитите на Москва от птичи поглед и дори Кремъл се вижда някъде в далечината.


Сърцето на мезонета е неговата церемониална централна зала, където можете да приемате гости или да провеждате бизнес срещи. Това място разполага с бар, библиотека, трапезария, музикален салон.


Предвидено е отделно пространство на две нива за уединение на собствениците на този лукс. Има хол, спалня, съблекални, сейф.


Пентхаусът е предназначен за бизнесмени, които сериозно се занимават с бизнес. За тези цели тук е създаден отделен блок: офис и зона за личен асистент.

Пентхаусът е предназначен за бизнесмени, които сериозно се занимават с бизнес. За тези цели тук е създаден отделен блок: офис и зона за личен асистент.

Отделни стаи са проектирани специално за персонала.

Как изглеждат обикновените филипинки

Продавачите на апартамента обещават на бъдещите собственици пълна сигурност и уединение. Тук е инсталирана специална система, която ще проверява правото на достъп пет пъти.

Този мезонет разполага с напълно автономни инженерни комуникации. Независим технически етаж е построен специално за него. Следователно, независимо какво се случва в кулата, жителите на този мезонет могат да бъдат спокойни, всичко винаги ще работи безпроблемно за тях.

Пентхаусът е готов за живеене. Вече има всичко необходимо за луксозен и комфортен живот. Така че не е нужно да мислите какви мебели да купите и кой интериор да изберете.

Пентхаусът в кулата Восток впечатлява със своята помпозност и красота. Интересно кой ще стане негов собственик.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 


 

Коментирай

Ала бала

Ала бала 18.03.2020 16:14

Прекрасен, но в спалнята до телевизора липсва тоалетна чиния?!!!

Iván

Iván 18.03.2020 21:23

Дебелина ва стъклото 1,6 метра !?!

!!!

!!! 19.03.2020 15:24

Прилича на заведение, няма никакъв домашен уют

Румена

Румена 19.03.2020 20:20

Студен,и без никаква уют.Все едно си в аквариум.

Ха ха

Ха ха 20.03.2020 2:18

Гроздето е кисело.

Ха ха

Ха ха 20.03.2020 2:19

Гроздето е кисело.

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 20.03.2020 13:09

http://coronavirus.eti.pw

Мъзга

Мъзга 20.03.2020 21:19

30 милиона евро ? за толкова може да се купи цяло имение в маями флорида