logo

Най-якият бар в света си търси барман! Може да сте вие

Най-якият бар в света си търси барман! Може да сте вие

До уникалната носеща се в морето конструкция може да се стигне само с лодка

Floyd’s Pelican Bar – живописно място, носещо се по водата, където можете да пиете колкото си искате, си търси нов служител за летния. Неговият собственик смята да си вземе почивка за пръв път от 8 години насам.

Floyd’s Pelican Bar има репутацията на един от най-удивителните барове в света. Разположен е на около миля от Ямайка по средата на Карибско море. До уникалната носеща се в морето конструкция може да се стигне само с лодка, но не се притеснявайте – винаги има достатъчно местни хора, готови да превозят туристите до там.

Ако търсите изобилие от нудистки плажове, отидете в Крим!

Флойд Форбс прекарал значителна част от живота си пиейки бира в района докато лови риба. Той бил така запленен от обкръжаваща го красота, че решил да я сподели с повече хора. Построил бара през 2001 година.

Оттогава той се е превърнал в притегателно място както за местните, така и за туристите, които държат Флойд изключително зает и не му дават да си вземе почивка цели 18 години.

Затова това лято някой щастлив кандидат ще заеме мястото му зад бара и ще даде възможност на Флойд да си изтегне краката и да се радва на свободно време за пръв път от почти 8 години.

Да сервираш пина колада и шотове с ром в бар, до който се стига само с лодка – звучи много различно от стандартните обяви за сезонна работа. В неустоимата обява, публикувана от туристическа агенция, се посочва какви са изискванията към кандидатите:

- да има желание да пътува за работа с лодка или падъл борд, дори когато времето е твърде хубаво, за да се работи;

- да изгаря от желание да си приказва еднакво с туристи и местни и да ги опознава на по бутилка студена местна бира;

- да подрежда плейлистата така, че да звучат релаксиращи ритми през цялото време;

- от време на време да хвърля риба на живеещите наблизо пеликан, които са дали името на бара;

- да може да върши няколко неща едновременно – може да се окаже трудно да подаваш бира и в същото време да оценяваш красотата на тюркоазеното море.

Съвети и трикчета за намирането на най-добрите оферти в Airbnb

Супермоделът Джоди Кид, която се преквалифицрала в кръчмарка, ще помага с отсяването на кандидатурите. „Обичам да бъда управиел на бар във Великобритания, но ако имах възможността да взема най-доброто от работата си и да я практикувам на райски остров на Карибите, не бих отказала“, коментира тя.

„Това е невероятна възможност за всеки, който иска да комбинира най-добрата работа на света с една от най-добрите дестинации. А също и да даде на една местна легенда заслужена почивка. Така че какво чакате?“, добавя тя.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай