logo

Тайната стая в Мулен Руж, в която можете да спите само 3 дни в годината СНИМКИ

Тайната стая в Мулен Руж, в която можете да спите само 3 дни в годината СНИМКИ

Едноименната червена вятърна мелница е основна част от забележителностите в Париж от самото начало

На върха на едно от най-известните кабарета в света е аленочервена вятърна мелница. А вътре във вятърната мелница се намира тайна стая, невиждана досега.

Следващия месец избран брой пътници ще надникнат вътре, тъй като Мулен Руж си партнира с Airbnb, за да даде възможност на шепа гости да останат и да преспят именно там.

Стаята на вятърната мелница е превърната в разкошен будоар, увит в пастелни завеси и украсен с артефакти на fin de siècle и атмосферни нотки към театъра отдолу - от ретро костюми и бутилки парфюми до хартиена сцена.

Възможност, която идва „веднъж в живота“.

Стая в известната вятърна мелница на Мулен Руж ще може да се наеме чрез Airbnb.

Kъщите за 1 евро превърнаха това италианско градче в малък Рай СНИМКИ

Мулен Руж се намира в квартал Монмартър на Париж. Едноименната червена вятърна мелница е основна част от забележителностите там от самото начало. Оригиналната структура е изгоряла през 1915 г., а сегашната вятърна мелница е построена през 20-те години на миналия век.

За много парижки туристи посещението в Града на светлината не е пълноценно без да видят това място, докато тези, които искат пълното преживяване, правят резервации и за самото кабаретно шоу „Féerie“.

Мястото е и декорът на филма на Баз Лурман от 2001 г. „Мулен Руж!“, който възобнови интереса към кабарето и неговата история, а наскоро предизвика успешно шоу на Бродуей.

Неотдавнашният ремонт на вятърната мелница, с партньорството на Airbnb, включваше украсяването на терасираната зона до вятърната мелница с приказни светлини и пагода, което я прави идеалното място за пеене под звездите на Юън Макгрегър и Никол Кидман.

Гостите също имат достъп до тази тераса с балкон.

Ако имате късмета да вземете легло във вятърната мелница за една нощ, това ще ви струва символично едно евро (около 1 долар).

Готови ли сте за лятото? Това са трите най-топли морета СНИМКИ

Мястото може да се резервира само за три нощувки - 13, 20 и 27 юни.

Освен една нощ във вятърната мелница, гостите ще могат да се насладят на фирменото кабаретно шоу на Мулен Руж и френска храна с три ястия.

Не всичко обаче е лукс, тъй като гостите ще трябва да се задоволят с обща тоалетна - все пак това вероятно е по-подходящо за периода, отколкото със собствена баня.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай