logo

Толкова е лъскав, че ще ви заболят очите – хотелът, в който се ожениха Приянка Чопра и Ник Джонас

Толкова е лъскав, че ще ви заболят очите – хотелът, в който се ожениха Приянка Чопра и Ник Джонас

Приянка Чопра е кралицата на Боливуд. Затова и кралският дворец Умаид Бхаван в Раджастан се оказа идеалното място за продължилата няколко дни сватба на 36-годишната актриса с 26-годишния певец Ник Джонас, която се състоя този уикенд, съобщава „Дейли Мейл“.

Бляскавата резиденция, построена между 1928 и 1943 година, е разделена на частна резиденция за кралското семейство на Джодхпур и луксозен 5-звезден хотел с 64 спиращи дъха стаи и апартаменти в стил ар деко.

Към него има 26 акра пищни градини, изтънчени ресторанти и първокласен СПА център.

Знаете ли къде е починал Казанова? Десетки влюбени от цял свят се стичат на гроба му

Други екстри при настаняване в Umid Bhawan Palace включват личен иконом, постоянно разливане на шампанско, возене в лъскав Ролс Ройс с личен шофьор и т.н.

Цените за престой в хотела варират в различните периоди от годината, но започват от около 280 паунда за стая с двойно легло до 12 270 паунда за нощ в големия президентски апартамент.

Отличителна черта на апартамента е банята от 136 кв. м. с гореща вана, парна баня и, а най-впечатляващото е че, ваната е по дизайн на покойния полски артист Стефан Норблин, който я е изваял от едно голямо парче розов италиански мрамор.

Целият дворец е проектиран от британския архитект Хенри Воън Ланчестър и включва елементи от стила ар деко – популярен в Европа и Америка през 30-те и 40-те години на 20 век, комбинирани с традиционно индийско занаятчийство.

По думите на бившия генерален мениджър на хотела Винсент Рамос, това, което отличава Umaid Bhawan Palace от конкурентите е фактът, че гостите получават 100% ВИП отношение. Персоналът – до прислужниците и камериерите, много от които са обслужвали краля и кралицата на Раджастан, се стреми да даде на всеки клиент изживяване като на кралска особа.

Дойде времето на коледните базари – ето кои са най-красивите в Европа

В момента, в който гостът стъпи на територоята на хотела, той получава традиционно кралско посрещане с танцьори, представящи традиционни танци под звуците на тромпети и барабани, кадифен балдахин, под който да мине, гирлянди от цветя и реки от шампанско.

 

Коментирай