logo

Това е най-дълбоката, тъмна, стара и тиха хотелска стая в света

Това е най-дълбоката, тъмна, стара и тиха хотелска стая в света

Този апартамент определено не е за всеки и е единственият по рода си

Известен като „най-голямата, най-дълбоката, най-тъмната, най-старата, най-тихата мотелска стая в света“, Пещерният апартамент в Гранд Каньон (Grand Canyon Caverns Suite), Аризона, ще ви донесе преживяване като никое друго.

Сред пещери и стени на над 65 млн. години, на 7 метра под земята, посетителите ще се окажат напълно изолирани в най-голямата суха пещера в САЩ.

Най-скъпата хотелска стая в Лондон е толкова голяма, че си има пощенски код СНИМКИ

(Снимки: uniqhotels.com)

Този апартамент определено не е за всеки и е единственият в тези пещери. За хората, които биха предпочели да останат над земята, мотелът има достатъчно стаи, информира uniqhotels.com.

Подземният апартамент е напълно обзаведен с две двойни легла, дневна, библиотека със стари книги (включваща колекция на „Нешънъл Джеографик“ от 1917 г. насам) и работещ грамофон с плочи, от които да си избирате.

Според сайта на мотела, гостите трябва да имат предвид, че в пещерите се провеждат туристически обиколки 363 дни в годината покрай бетонните парапети, които обграждат от всички страни апартамента. Така че в часовете за обиколки уединението е ограничено.

Любителите на приключения ще открият изобилие от занимание като обиколки на пещерите и преследване на призраци до конна езда и рафтинг екскурзии. На една миля по-нагоре по пътя има ресторант с добре зареден бар и закрита беседка.

Ако ви е страх да преспите в този апартамент, но искате да видите най-дълбоката стая в света, можете да си резервирате туристическа обиколка.

Grand Canyon Caverns & Inn организира и изложение на велосипеди и автомобили на паркинга си. Имат и своя ретро бензиностанция, където можете да видите как е изглеждал прочутият Път 66 (Route 66) в най-добрите си години.

Как изглежда най-големият хотел в Русия и какво има вътре

(Снимки: uniqhotels.com)

Една нощувка в Пещерния апартамент струва цели 1000 долара за двама души.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай