logo

Това е най-миниатюрният апартамент в Лондон, а цената му е космическа

Това е най-миниатюрният апартамент в Лондон, а цената му е космическа

Жилището с площ 7 кв. м беше продадено с 80% по-скъпо от минималната сума, на която беше обявено

Апартамент с площ 7 кв. м, в който са събрани легло, тоалетна, душ, мивка и микровълнова фурна, скрита под възглавницата, беше продаден с 80% по-скъпо от минималната цена, на която беше обявен – за 90 000 паунда.

Микроапартаментът, разположен в Долен Клептън, Източен Лондон, се счита за най-малкия имот в британската столица. Той отразява засиленото търсене на малки жилища, предизвикано от жилищната криза във Великобритания с космическите наеми и цени на имотите, съобщава „Гардиън“.

Туристка преспа в дома на египетски ерген и се хвана за главата СНИМКИ

Минималната цена, с която апартаментът е пуснат на търг, е 50 000 паунда, но е продаден с 80% по-скъпо за 90 000. В обявата в социалните мрежи той е описан като „шикозна клетка“.

 

През 2017 г. той е купен за 103 500 паунда, но си е избил парите, тъй като собственикът го давал под наем за 800 паунда на месец.

Микроапартаментът има голям прозорец и наскоро е бил ремонтиран. За максимално оползотворяване на пространството вътре има повдигнато легло с място за съхранение отдолу, шкафове и микровълнова фурна.

 

Мястото между леглото и стената е широко колкото да си разперите ръцете и там има сгъваема маса за хранене и работа. Тоалетната и душът са в отделно мокро помещение.

 

Защо повечето британци живеят в такива „опасни“ къщи ВИДЕО

Настоящите му обитатели живеят на друго място през повечето време и прекарват тук само една-две вечери седмично, за да работят.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

ПРЪДЛЬО

ПРЪДЛЬО 03.03.2022 10:32

А как правят секс в тая дупка....???

Пешо

Пешо 03.03.2022 17:43

Пърдейки!