logo

Туристи посочиха градовете, които никога повече няма да посетят

Туристи посочиха градовете, които никога повече няма да посетят

Сред тях са и няколко града от Балканите

„Кой град не искате да посетите за втори път и защо?“, беше въпросът, зададен от потребител на „Reddit“, а списъкът включваше много градове от околностите им.

Туристите изброиха места по света, които не са им направили впечатление и на които нямат намерение да се връщат отново. Градове като Кайро, Париж, Маями и много други бяха в списъка.

В списъка  има и градове от Балканите като  Дубровник. Освен Дубровник в списъка от региона са още Подгорица, Будапеща и Скопие.

„Може би в Подгорица ще намерите много дейности за един ден. Не мога да говоря за нощен живот. Всичко е малко скучно“, пише коментатор.

Саудитска Арабия ще строи огромен курорт на Червено море

„В Будапеща архитектурата е доста „яка“, така че не съжалявам, че я посетих. Градът обаче изглеждаше тъжен. Бях там на почивка, така че може би затова, но повечето жители изглеждаха така, сякаш едва се справяха, а икономическата ситуация не се подобряваше. Аз също така не съм фен на сегашното им правителство“, пише друг потребител.

Друг потребител обясни защо вече не иска да се връща в Скопие.

„Стотици паметници, разпръснати без никакъв естетически смисъл, много е замърсено, защото градът е в долина и това, че са купили двуетажни автобуси...“.

Депортират руснак, позирал гол на свещена планина

Братислава, Кайро, Париж

„Братислава. Бях там два пъти и се сблъсках с много расизъм. Вторият път получих смъртна заплаха 15 минути след кацането“.

„Париж. Някой ме заплю и ме нарече мръсен евреин. Получавах много злобни погледи през цялото време, докато бях там. Никога повече няма да посетя Париж."

„Кайро. Видях всичко, което исках там, но никога няма да се върна. Тези, които се занимават с туризъм, се отнасят към туристите там като към стока, това е голям срам за многото добри египтяни, които живеят в града."

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Винкел

Винкел 31.03.2023 15:57

Неизвестно защо така наречените туристи си мислят , че са хванали бика за топките и , че цял свят им е длъжен с нещо.

Ламарина

Ламарина 01.04.2023 14:29

До ВИНКЕЛ: Ако си обърнал внимание, в два от градовете са ги обиждали, че са евреи...

Капитан  Петко

Капитан Петко 01.04.2023 21:23

Ако е бил с кипата на главата малко е дразнещо пък било то и турчин с фес

Пиер

Пиер 06.04.2023 8:12

Живея в Париж. Властта тук е на евреите. Със сигурност мнението на туриста е измислено. В Париж на улицата можеш да видиш всякаква измет, може да те ограбят, убият и т.н. Не идвайте тук, така няма и да се върнете някой ден.

Туристка

Туристка 14.04.2023 13:07

Никога не бих посетила Ангкор в Камбоджа отново. Руините са интересни, но хигиената, културата на населението, летището, климатът и температурата са "впечатляващи".