logo

За Великден: Уникални оферти за Париж и Дубай, по-евтини са от екскурзия в България!

За Великден: Уникални оферти за Париж и Дубай, по-евтини са от екскурзия в България!

Срещу 988 лв. на човек може да отседнете за 4 дни в столицата на любовта, като в цената е включено посещение на Дисниленд

Екскурзията около Великден в Париж ни излиза колкото почивка в Банско, установи проверка на "Телеграф" в сайтовете за резервации. 

Срещу 988 лв. на човек може да отседнете за 4 дни в столицата на любовта, като в цената е включено посещение на Дисниленд. 

В същото време луксозен хотел в Банско предлага да прекарате великденските празници на цена от 964 лв. на човек, а срещу допълнителна уговорка може да си изберете и вида на възглавницата, на която да спите, става ясно от сайта на хотела. 

Чуденка: в Италия или във Велинград е по-евтино за Великден

Самолетни билети, летищни такси, трансфери, закуски, панорамна разходка с автобус в Париж, както и пешеходна разходка до Сите (катедралата Света Богородица") и Айфеловата кула с екскурзоводско обслужване на български език. Това са само част от забавленията, които предлага туристическият пакет, ако решите да отидете до Париж.

В Банско пък по време на престоя си може да се насладите на закуски, великденски обяд, готови боядисани яйца, както и класически масаж в спа център. Екскурзия до екзотичен Дубай за седем нощувки излиза по-изгодно, отколкото 5 дни във Велинград. 

Супер бонус примамва всички българи да изберат родното Черноморие този сезон!

Проверка показа, че може да изкарате празниците в Дубай срещу 889 лв. на човек с включени самолетни билети, закуски, както и медицинска застраховка. 

В същото време срещу 1005 лв. за пет дни може да отседнете в хотел във Велинград с включени вечери, закуски, както и уелнес пакет за ползване на минерален басейн, билкова стая, инфрачервена сауна. В навечерието на Великден пък може да се насладите на великденски обяд./pochivka.blitz.bg

Коментирай