logo

Зашеметяваща архитектура: Обърнат с главата надолу спа център в Италия с панорамна гледка

Зашеметяваща архитектура: Обърнат с главата надолу спа център в Италия с панорамна гледка

Хотел Hubertus има 7 сауни, няколко открити басейна, хамам и турска баня

Хотел Hubertus е незабравим адрес за уелнес, разположен в средата на 5000 квадратни метра, със своите 7 сауни, няколко открити басейна, хамам и турска баня.

Въпреки това хотелът иска да предложи незабравимо изживяване. Когато става въпрос за зашеметяваща архитектура, никой не го прави по-добре от NOA.

Доказвайки своя талант, компанията представи най-новия си проект, който включва серия от кабини, разположени във въздуха, сред най-добрата зеленина.

На височина 15 метра от земята, проектът, наречен "Hub of Hurt", сега е част от хотел Hubertus в Южен Тирол. Кабините, служещи като уелнес център, са ориентирани към планината и се основават на концепцията за "рая и ада".

Това е страната, която забранява дълги бради, силен плач, празнуване на рожден ден и много други

Те включват двойно спа изживяване, като горното ниво включва хидромасажни басейни за отдих или седене и зашеметяваща гледка.

Египет измисли схема за финансово облекчение на туристите

Алтернативно, стълбите водят до „ада“ на долното ниво, където има две сауни, хидромасажен басейн и ледена стая.

„Вдъхновението дойде от стихията вода. Разгледахме възможни дейности като стоене и седене, плуване, хоризонтално плаване и гмуркане с главата надолу. Всяка от тези позиции има различен хоризонт и от това взаимодействие оживя перспективата на проектната идея”, каза основателят на компанията NOA Лукас Рунгер.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай