14-годишни момичета от живописен остров мамят, че са девствени с помощта на... (СНИМКИ)

14-годишни момичета от живописен остров мамят, че са девствени с помощта на... (СНИМКИ)

В централната част на Тихия океан се намира живописният остров Кирибати.
Местното население, което живее на острова, се опитва да се придържа към традициите и обичаите на своите предци.

Постепенно обаче тукашните жители започват да се приспособяват към модерния начин на живот, живеят от посещаващите ги туристи или любители на непокътнатата природа.

Ранните бракове са все още обичайни за народа на Кирибати. 

Още на 14-15 години момичетата могат да станат официални съпруги, а техните съпрузи обикновено са много по-възрастни.

Родителите се опитват да изберат по-обещаваща партия за своите дъщери, поради което по-опитните възрастни, а не младите момчета, се избират приоритетно.

Мечтата на всеки мъж! Хиляди полуголи девственици се състезават всяка година за вниманието на краля, съпруга може да стане само една (СНИМКИ)

Тук е нормално още в ранна възраст местните момичета да имат своето първо "пълнолетно"  преживяване с мъж.

Първата любов на 14-годишните красавици обикновено стават техните приятели, което се потвърждава от официалната статистика, проведена от международни организации.

Но на острова до ден днешен има традиция да се проверява невинността по време на първата брачна нощ.

Ако на сутринта след сватбата булката не извади чаршафа с петна от кръв, тя се смята за посрамена, а младоженецът има право да я накаже, включително физически.

За да избегнат този срам, момичетата от Кирибати прибягват до някои трикове.
Те се опитват да съблазнят своя годеник преди сватбата, като по този начин скриват обстоятелствата от предишния си живот.

Тогава те казват на майки или лели за нощта, която са прекарали с младоженеца, а родителите се опитват да избегнат срама за семейството, като размазват палмови листа с червена боя по чаршафа.

Оказва се, че почти всички са знаели, че младоженците са правели секс преди сватбата, но малцина подозират, че младоженецът не е първият мъж на 14-годишната блудничка, която е измамила всички и не им е казала./pochivka.blitz.bg.

Коментирай