logo

3 бюджетни дестинации за щур уикенд по женски СНИМКИ

3 бюджетни дестинации за щур уикенд по женски СНИМКИ

Испанците знаят как да се забавляват и със сигурност ще накарат дамите да се чувстват страхотно

8 март e най-популярния женски празник в света. Той може да бъде отбелязан по много различни начини.

За някои дами това е денят, в който трябва да се почувстват обожавани от мъжете в живота си, а за други - възможност да отпразнуват всички хубави неща на това да си жена.

Трети предпочитат просто да съберат багажа и да се отдадат на женски уикенд в чужбина. По случай красивия женски празник, ще ви представим 3 европейски дестинации, които са перфектни за бюджетна уикенд почивка по женски: 

Барселона

Горещо място, на което живеят хора с гореща кръв. Испанците знаят как да се забавляват и със сигурност ще накарат дамите да се чувстват страхотно. Животът там кипи, като границите си страната отвори малко преди края на Омикрон вълната. Има изисквания за посещаването й, но въпреки тях, тя е отворена да приема туристи. 

Защо иглуто не се топи, дори когато вътре е 20 градуса

Ница

Разкошът на Лазурния бряг подхожда на всяко пътуване по женски, независимо от сезона. През март температурите са около 14-15 градуса през деня и само с 4-5 градуса по-ниски през нощта. Ще можете да се възползвате от липсата на летните тълпи, да снимате на спокойствие виещите се улички на стария град и да се насладите на панорамните гледки към морето.

Амстердам

Нидерландската столица е град на контрастите, в който само за 2-3 дни можете да се почувствате така, сякаш сте били на 10 различни дестинации. Влейте се в света на местните като покарате колело по велоалеите на централната част на града (само гледайте да сте бързи, защото нидерландците не са толерантни към туткането по алеите), опитайте всички възможни местни сирена на Пазара за сирене, после отделете малко време за история в Къщата на Ане Франк.

Ако си падате по музеи, градът има две задължителни спирки за вас: Националният музей и Музеят на Ван Гог.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

ама

ама 08.03.2022 18:30

ние сме неразделни