logo

Българка посети "синия град" в Мароко и си тръгна така, както никога не бе очаквала

Българка посети "синия град" в Мароко и си тръгна така, както никога не бе очаквала

Инструкторката по ориенталски танци Уарда, която говори арабски език и често пътува из Близкия изток, бе много впечатлена от сините къщи и улици на Шефшауен

Българка посети красивия марокански град Шефшауен и сподели впечатленията си от красотата му. 

Уникално ВИДЕО показва Мароко в 60 секунди

Инструкторката по ориенталски танци Уарда, която говори арабски език и често пътува из Близкия изток, бе толкова впечатлена от сините къщи и улици на това уникално място. Тя направи десетки снимки, които сподели със своите хиляди последователи.

Тя обаче не очакваше, че ще си навлече неприятност отосно багажа. Момичето, което пристигна без никакво място в багажа, планираше да си купи само магнит. Красотата на града обаче буквално я накара да загуби адекватната си преценка.

Българка по бански проведе скандален разговор с жена с бурка

Вижте какво написа Уарда: "Когато през ноември посетих Мароко, бях пленена от всеки град, защото бе безкрайно различен и уникален! Но конкретно Шефшауен така ми въздейства, че ме провокира при вече препълнен багаж в рамките на 2 часа да си купя обзавеждане за дома, сред които стенни огледала, картини, сандъци…"

"Просто загубих разсъдъка и адекватността си и чак когато напуснах града, мисълта ми се завърна. Седях в автобуса, гледах всичко закупено и се чудех как ще го пренеса на родна земя", добавя тя.

 

Абонатите се впечатлиха от историята на инструкторката и, тъй като в разказа й не пишеше продължението на историята, полюбопитстваха в крайна сметка как се е върнала в България с толкова вещи.

Уарда сподели, че сандъкът е огледалото са успели да влязат в куфар голям размер, за които, разбира се, е платила екстра багаж.

С картината обаче тя трябвало да прояви креативност, тъй като не влизала в багажа. Ето защо тя помолила мъж от пътуващата група да махне пироните на рамката и буквално да я разглоби. Българката навила на руло картината и се сбогувала с рамките, планирайки у дома да й направи нови.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!