Блогър посети Лас Вегас и отсече: Същото е като в Русия!

Цялата красота, както посочи той, е в центровете на градовете, но щом се преместите встрани, пред очите ви се открива  съвсем различна картина

https://pochivka.blitz.bg/pateshestviya/blogr-poseti-las-vegas-i-otsece-sshhoto-e-kato-v-rusiya Pochivka.blitz.bg
Блогър посети Лас Вегас и отсече: Същото е като в Русия!

Източник: Снимка: Shutterstock

Руски туристически блогър посети Съединените щати и описа пътуването с фразата „не е по-различно от Русия“. Той сподели впечатленията си от пътуването в личния си блог.

Авторът на публикацията каза, че е заминал за Лос Анджелис. Според него очакванията от това пътуване са били просто грандиозни.

Тоалетни на колела с асансьор се появиха на топ туристическа дестинация

„Мечтаехме да видим небостъргачи, модерни квартали с градски къщи и големи скъпи имения“, обясни той.

Реалността обаче се оказа съвсем различна: повечето от идеите на пътника за „прехвалена Америка“ бяха разбити от суровата реалност.

Цялата красота, както посочи блогърът, е в центровете на градовете, но щом се преместите встрани, пред очите ви се открива  съвсем различна картина.

Венеция въведе такса "вход" и стана страшно

„Вместо добре поддържани улици и модерни сгради виждате изоставени къщи, порутени сгради и ужасно изглеждаща инфраструктура“, добави той.

„Всичко е покрито с графити, навсякъде има боклук, който никой не почиства", каза още блогърът и подчерта, че САЩ имат същите проблеми, които се срещат в Русия.

„Като цяло много от проблемите, с които се сблъскват местните жители, не се различават много от тези, които имаме в Русия“, заключи той. „Това не означава, че Америка е лоша страна, просто не е толкова идеална, колкото често се представя по филмите и на снимки.“

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Горещи

Коментирай