logo

Дами, нападайте! Това са държавите, в които живеят най-верните мъже

Дами, нападайте! Това са държавите, в които живеят най-верните мъже

Mного французи не виждат нищо лошо в това от време на време да прекарват време с друга жена, като в същото време смятат своята постоянна жена за най-красивата на земята

Верен и предан мъж е мечтата на всяка жена. Често жените отиват да търсят единствения си в чужбина, вярвайки, че вече могат да срещнат мъжа на мечтите си там. Но не във всяка страна правилата на любовта ще се харесат дори на най-свободната жена.

Например, много французи не виждат нищо лошо в това от време на време да прекарват време с друга жена, като в същото време смятат своята постоянна жена за най-красивата на земята. Решихме да тръгнем по обратния път и да съберем топ страните, в които мъжете наистина рядко са готови на измяна под каквато и да е форма.

Швеция
Суровите и студени шведи според социологическите проучвания се смятат за едни от най-преданите мъже. По правило шведите се опитват да решат „съдбата“ си възможно най-рано и ако намерят жена, която са готови да носят на ръце цял живот, не се бавят с оферта. Шведските семейни мъже са отлични - децата и избраният няма да се нуждаят от нищо, защото шведският баща е свикнал да работи усилено и ефективно.

Спорът е решен! Ето кое е по-изгодно - Airbnb или хотел

Португалия
Типичният португалец е весел и провокативен, жените не се отегчават от него и затова той никога не е лишен от вниманието им. В същото време жената, която успее да спечели сърцето му, а португалците са много избирателни в избора на постоянен партньор в живота, наистина ще бъде единствената в живота му. Поне докато чувствата не подхранят интереса му. Излишно е да казвам колко щастливи са децата с толкова активен баща.

Великобритания
Британците са от онези мъже, които почитат традициите и подхождат изключително отговорно към въпроса за създаването на семейство. Но британците са готови да се оженят не по-рано от 35 години - до този момент младите хора изграждат кариера и посвещават по-голямата част от свободното си време на самообразование. Може би именно този подход им помага да влязат в брака възможно най-съзнателно.

"Курортът на милиардерите" не е Малдивите, а крайбрежието на тази африканска държава СНИМКИ

Ирландия
Съседите на британците се отличават с горещ нрав и затова дори в семейството всеки скандал се превръща в ураган, за който си струва да бъдете подготвени от жена, която е малко по-запозната с темперамента на червенокосите красиви мъже. Ирландската култура е неразривно свързана с религията, всеки уважаващ себе си ирландец възприема обичаите и основите на своето семейство, а семействата в Ирландия се отличават със строг традиционен начин на живот. 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай