logo

Екзотичното съчетание, наречено афро-азиатци: как изглеждат децата на "черни" и "жълти"?

Екзотичното съчетание, наречено афро-азиатци: как изглеждат децата на "черни" и "жълти"?

В древни времена расите живеели изолирано една от друга. Чернокожите са живели в Африка, бялата раса в Евразия, монголоидите в Азия. След това, с началото на миграцията на нациите и завладяването на нови територии, представители на различни раси започнали да си взаимодействат. Това било изразено в обмена на опит, култура и, разбира се, в по-лични отношения.

Тези изумителни СНИМКИ – победители в престижен конкурс за фотография, ще ви оставят без дъх

Всички сме виждали мулати: красиви представители на смесицата от негроидна и кавказка раса. Сред нашите приятели е пълно с метиси: деца от европеидната и монголоидната раса. Но колко от нас са срещнали афро-азиатци? Някой знае ли как изглеждат?

Афро-азиатци е родово име за децата на африканци и азиатци. Изглежда невъзможно да се предскаже предварително - такова дете ще има тъмна кожа или монголоиден разрез на очите, според това кои гени са доминиращи. Както показва практиката, повечето афро-азиатци запазват и двата тези признака, но в напълно разнообразни комбинации.

Жан Пинг

Фантазиите се сбъдват! Резервирайте си плацикане в джакузи с гореща порно звезда – ето къде

Така, например, дипломатът от Габон Жан Пинг: син на китаец и габонка. Ако се вгледате внимателно, можете да видите монголоидни черти в неговия вид. Ако си представим Жан Пинг с по-светла кожа, ще видим доста типичен представител на китайския народ. Но цветът на кожата перфектно ни кара да разберем, че той е дете на смесен брак, нищо, че е дипломат от Габон.

Юн Ми Рей

Може би Жан Пинг е точно образа, който можем да си представим. Но понякога едно дете от такъв смесен брак може да наследи типичните черти на единия родител. Такава  например е южнокорейската певица Юн Ми Рей. Майка й е корейка, а бащата е афроамериканец. Но във външния вид на това момиче няма абсолютно нищо африканско.

Ариана Миямото

А ето едно друго, не по-малко красиво момиче - Ариана Миямото, момичето, спечелило конкурса Мис Япония. Въпреки красотата й, в Япония мнозина критикуват Ариана за „неяпонския“ й вид. Нищо чудно, защото бащата на Ариана е афроамериканец, а майка й е японка.

Давид Алаба

Друг известен афро-азиат е Давид Алаба, футболист, който играе за Байерн и австрийския национален отбор. Майката на Дейвид е филипинка, баща му е нигериец, а в неговия случай ясно се виждат признаци на африкански и азиатски тип.

Вижте какво не трябва да консумирате в Тайланд, за да не се озовете в болница или на гробищата

Оказва се, че е невъзможно да се предскаже предварително как ще изглежда дете от смесен афро-азиатски брак. Единственото нещо, което може да се каже за всички случаи, които цитирахме е, че монголоидните черти ще бъдат наследени точно, но африканските не са факт.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Tuni

Tuni 25.07.2022 17:27

А и Наоми Осака....