logo

Фантазиите се сбъдват! Резервирайте си плацикане в джакузи с гореща порно звезда – ето къде

Фантазиите се сбъдват! Резервирайте си плацикане в джакузи с гореща порно звезда – ето къде

Японски туроператор примамва туристи с необичайна хотелска оферта. Срещу немалка сума клиентите ще имат уникалната възможност да се окажат в горещо джакузи с порно звезда.

Агенция „Сакура Турист“ дава на клиентите си шанса да се срещнат с Шока Такахаши. 25-годишната красавица е популярна най-вече с един от порно филмите си, в които се съблича в джакузи. Гостите ще могат да пресъздадат тази сцена на живо, потапяйки се в естествен минерален извор с актрисата от филми за възрастни в Токио.

Нечовешко! Вижте най-натовареното кръстовище в света, където 3000 души пресичат на всеки зелен светофар (СНИМКИ/ВИДЕО)

В офертата не става ясно какви одежди ще носи Шока, когато поздравява туристите.

Цената на удоволствието се равнява на 1175 щатски долара. Срещу тази сума Шока, която е от централния японски остров Хоншу, ще позира за поне три снимки с всеки посетител и ще раздаде автографи. Тя ще бъде щастлива да приема всякакви подаръци от гостите, но нетрайните храни не са разрешени.

И макар гостите да имат неповторимия шанс да си общуват с порно звездата, в офертата не е включен секс.

Улици, пълни с хиляди пениси! Този празник привлича туристи от целия свят (СНИМКИ 18+)

Има и още една уловка – от туристите се изисква да имат прилично ниво на японски език. В условията на офертата на „Сакура Турист“ се посочва: „По технически причини тези, които не могат да следват инструкциите на японски, няма да бъдат одобрени за това пътуване. Молим да разберете, че това условие е за ваша безопасност“.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай