Истински кошмар: Мартин избяга с 200 от "хотел на ужасите" в Турция

Истински кошмар: Мартин избяга с 200 от "хотел на ужасите" в Турция

"Изобщо не исках да съм там. А уж беше страхотен хотел", сподели впечатленията си Мартин, след като се освободи от хотела

64-годишният Мартин Уилмот от Дейвънтри отлетя до слънчева Турция, за да си почине, но вместо това се почувства стресиран и отвратен. За инцидента съобщи The Mirror.

Подробностите за историята са следните. Мартин се е погрижил предварително за пътуването си до Мармарис и е платил обиколката, която включва полети, трансфер до хотела и настаняване за осем дни. Цялото нещо му струва £920 (приблизително $1160).

Вдъхновен, Мартин пристигна в хотела и забързан към стаята си, но бързо е съжалил, след като е видял следното - леглото и спалното бельо били  изцапани с кръв и странна течност, а в банята на англичанина го посрещнали открити кабели и дефектни електрически уреди.

5 страни, в които ще изживеете живота на мечтите си!

"Стаята беше много мръсна и изобщо не исках да съм там. А уж беше страхотен хотел", сподели впечатленията си Мартин, след като се освободи от хотела.

И той е направил това буквално няколко часа след настаняването си, през които се опитал да разреши ситуацията с туроператора и е успял да резервира друг хотел. 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай