Как да получим допълнителна порция храна в самолет

Как да получим допълнителна порция храна в самолет

Добре е да посочите някаква причина защо трябва да получите допълнителна порция - все пак има голяма конкуренция за безплатна храна, заяви стюардеса

Стюардеса разкри ефективен начин да получите безплатно втора порция храна в самолета. 

Ядосана пътничка на самолет пожела на спътниците й да умрат ВИДЕО

Според нея всичката храна, останала след сервирането на пътниците, обикновено се изхвърля. Ето защо туристите могат да поискат допълнителна порция от стюардесите, след като раздаването приключи.

„Добре е да посочите някаква причина защо трябва да получите допълнителна порция - все пак има голяма конкуренция за безплатна храна. Например, кажете, че предишният ви полет е закъснял и все още сте гладни. Или че наистина сте се наслаждавали на ястията на борда“, каза стюардесата.

Пътници се сбиха в самолет и стана масово меле ВИДЕО

Като алтернатива можете да опитате да помолите екипажа на полета за допълнителна гарнитура, ако основните ястия вече не са налични.

По-рано през януари бивша стюардеса на British Airways посочи начин за избягване на шумни деца по време на полет. За да направите това, тя посъветва да не избирате места на първия ред на самолета, тъй като на този ред често седят родители с деца.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай