logo

Как и защо пътниците флиртуват със сюардесите

Как и защо пътниците флиртуват със сюардесите

Според бразилска служителка на авиокомпанията туристите често правят всичко възможно, за да привлекат вниманието на нея и колежките й

Бразилската стюардеса Джесика Лайънс (Jessica Lyons) назова най-често срещаните начини за желание за среща със стюардесите и разкри колко често пътниците се опитват да покажат признаци на внимание към членовете на екипажа. 

Според момичето туристите често правят всичко възможно, за да привлекат вниманието на стюардесите и да ги поканят на среща.

Пътници се сбиха в самолет и стана масово меле ВИДЕО

„Пътниците ни молят да излезем навън, оставят номера на мобилни телефони върху салфетки и дори ни дават визитни картички. Някои от тях дори ни казват, че не се чувстват добре, само за да привлекат вниманието ни“, каза тя.

Също така е обичайно хора да флиртуват с членове на екипажа чрез социалните мрежи.

„Някои от пътниците дори ни намират в социалните мрежи и ни питат дали сме женени. Обикновено показвам такива съобщения на съпруга си и двамата се смеем“, добави Лайънс.

„Знайте, че стюардесите имат добро чувство за хумор, което ни помага да преживеем дългите дни и нощи", добавя тя.

Стюардесата отбеляза, че това поведение на туристите е свързано със стереотипи, развили се през 50-те години на миналия век, когато стюардесите трябвало да бъдат „самотни и красиви“.

Потрес! Жена посети Мексико и бе брутално пребита заради нелепа причина

„Сега живеем в напълно различен сценарий и имаме стюардеси от всякакъв пол, възраст, тегло, цвят на кожата и националност. Нашето обучение е фокусирано върху безопасността и реагирането при извънредни ситуации“, завърши бразилката.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай