logo

Как реагира мрежата на жена, оплакала се, че гаджето й ще пътува с дъщеря си

Как реагира мрежата на жена, оплакала се, че гаджето й ще пътува с дъщеря си

Потребителка на портала Mumsnet се оплака от гаджето си, че е отишъл на почивка с 21-годишната му дъщеря, а не с нея, и беше осъдена от онлайн потребителите.

В Истанбул има кафене на име "Баба Ванга" СНИМКИ

Жената отбеляза, че има връзка с партньора си от три години, но го вижда само веднъж седмично, тъй като влюбените живеят отделно. Затова, за да прекарат времето си заедно, тя извика приятеля си на първата ваканция в чужбина от 30 години насам.

„Малко след като се върнахме, <…> той каза, че дъщеря му иска да отиде на пътуване в чужбина сама с него, точно на мястото, където бяхме“, добави тя.

Жената подчерта, че приятелят й няма много пари и е на път да напусне работа, така че предполага, че предстоящото му пътуване ще бъде платено от нея. „Това означава, че ще трябва да изчакам поне още една година за съвместна почивка“, добави тя.

Гнус: Туристка отседна в карантинен хотел и преживя най-големия си кошмар

Повечето потребители на мрежата разкритикуваха поведението на жената и го нарекоха неразумно и нелепо. „Естествено е той да иска да отиде на пътуване с дъщеря си“, пише един коментатор. "В крайна сметка те са едно семейство", добавя друг.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

stefka

stefka 25.11.2022 9:01

Няма нищо лошо да отиде на почивка с дъщеря си , но не си длъжна ти да има плащаш почивката .