logo

Какво да направим, ако хотелската ни стая мирише лошо

Какво да направим, ако хотелската ни стая мирише лошо

Силните миризми могат да предизвикат алергии и главоболие и да ви накарат да се почувствате зле

Жалко е да платите за хотел, да се настаните в стаята и да откриете, че мирише неприятно.

В допълнение към факта, че може да съсипе изживяването ви от почивката, силните миризми могат да предизвикат алергии и главоболие и да ви накарат да се почувствате по-зле, което определено не е това, което искате на почивка.

Ядосана пътничка на самолет пожела на спътниците й да умрат ВИДЕО

Но можете да опитате да подобрите ситуацията. Днес ще ви разкрием какво можете да направите.

Проветрете помещението

Първо проветрете стаята и вижте дали това ще реши проблема. Отворете всички врати и прозорци, включително тези на балкона, за да влезе чист въздух и слънчева светлина. Проверете зоните, които обикновено задържат влага, за да определите източника на миризмата.

Поискайте да смените стаята си

Докладвайте за неприятната миризма на персонала на хотела и помолете да смените стаята, ако миризмата продължава. Ако това не е възможно, попитайте дали имат пречиствател на въздуха. Ако хотелът има кухня, попитайте дали имат бял оцет. Изсипете го в купа, поставете го в стаята, където миризмата е най-силна, и го оставете там за няколко часа. Миризмата на оцет също не е от най-приятните, но е много по-добра от вдишването на миризмата на цигари, канализация или влага.

Купете освежител за въздух в магазина

Ако сте опитали всички възможни решения и стаята ви не е променена, време е да отидете до магазина. Купете освежител за въздух с щипка, който може да се прикрепи към вашия вентилационен отвор. Можете също така да вземете почистващи кърпички и да ги прокарате по повърхността.

Пътници се сбиха в самолет и стана масово меле ВИДЕО

Друг вариант е дифузер за етерично масло. Например евкалипт, карамфил или лавандула. Имат противогъбично действие. Маслата на основата на цитрусови плодове също са чудесни за освежаване на въздуха: портокал, грейпфрут, мандарина, лимон или лимонова трева.

Спрейовете за стая също могат временно да прикрият неприятната миризма. Ще трябва да ги прилагате често, но това ще помогне поне частично да се преборите с проблема. 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Armen

Armen 19.11.2023 12:19

Вам обоим это понравится! Абсолютно новые возможности в сексе, независимо от возраста. Это очень крутая штука, попробовав один раз, вы никогда об этом не пожалеете-----> https://tyny.to/suex

Бай Ху

Бай Ху 26.11.2023 9:29

Ми спрете да пърдите в стаята.