logo

Какво се случи с пътник в самолет, оплакал се от силния парфюм на момичето до него

Какво се случи с пътник в самолет, оплакал се от силния парфюм на момичето до него

„Почувствах силен пристъп на гадене“, оплака се мъжът и попита потребителите прав ли е бил да упрекне спътничката си

Пътник в самолет се оплака в един от форумите на Reddit от своя съседка, която миришела много силно на парфюм. В коментарите към историята той беше наречен грубиян.

Млад турист загина по нелеп начин на летището в Атина

Отбелязва се, че пътникът седнал до прозореца, до него се настанило „много спретнато облечено красиво момиче“, чийто парфюм имал много остър аромат. Веднага щом седнала на стола, тя за капак извадила дезинфектант със силен аромат и започнала да дезинфекцира ръцете си. „Почувствах силен пристъп на гадене“, оплака се мъжът.

Според публикацията по това време туристът е бил много уморен: бил е на път от 20 часа, освен това последният му полет е бил отложен с три часа. Отбелязва се, че впоследствие той направил забележка на своята спътничка с думите: „Вашият парфюм има доста остър аромат“.

В края на полета друг пътник се застъпил за момичето, като отбелязал, че не усеща парфюмът да е толкова силен и думите на туриста прозвучали обидно.

Тогава мъжът се обърна към потребителите на Reddit с въпрос имал ли е право да се оплаче, като се има предвид, че силната миризма на парфюм и дезинфектант му създавала голям дискомфорт по време на полета.

Чаша за кафе, хвърлена на летище, помогна за разкриването на убийство отпреди 50 години

Много коментатори защитиха момичето, смятайки, че думите на мъжа са били неуместни, а той се е държал невъзпитано.

В същото време някои потребители са сигурни, че пътникът е бил прав и момичето ще „си вземе поука“ и следващия път ще използва по-умерено парфюма си.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Отвратн

Отвратн 04.08.2022 10:48

Силни парфюми използуват нечистоплътните не правещи баня или душ, неподмиващи се след тоалени нужди.Има етноси, които миришат лошо. Затова използват силни пйрфюми.

Запознат

Запознат 04.08.2022 17:23

Не се слага парфюм когато ще прекарваш дълго време в близост до други хора в затворено пространство като самолет, театър, и др. Хората имат различни вкусове и не трябва да им натрапваме нашия. А може да имат и непоносимост. Въпрос на култура.

хари

хари 05.08.2022 6:08

ТОВА СЕ СЛУЧВА И ГР ТРАНПОРТ УЖАСНО Е ПРАВ Е ПЪТНИКА ДА СЕ ОПЛАЧЕ

Шукар

Шукар 06.08.2022 13:49

Просто е трябвало мощно да пръдне , преди полет се яде консерва боб, горе налягане ,температура, и пръднята е , качествена и ароматна.

Боже опази

Боже опази 26.10.2023 21:29

Някои се заливат с одеколон и предизвикват отвращение. Не всеки понася любимия аромат на някой друг. "Момичето" е проявило мнохо лош вкус и простотия. Парфюмът би трябвало да бъде дискретен , а не да задушава околните. Освен ако не искаш да скриеш с "аромата" му собствената си гадна воня!

Христо Гарвалов

Христо Гарвалов 27.10.2023 18:39

Мисля че щом си на обществено място,трябва да се съобразяваш с тия,които са около теб!