logo

Малкото наистина диви племена в XXI век. Химба са най-красивите, Хотентотите имат най-големите задници на планетата

Малкото наистина диви племена в XXI век. Химба са най-красивите, Хотентотите имат най-големите задници на планетата

Племето Яли пък са навярно последните съществуващи и днес канибали

Химба е едно от най-красивите и трудолюбиви племена в Африка. Те постигат този контраст на кожата с помощта на мазнина и пепел. Може би си мислите, че те правят такъв цвят на кожата за красота, но тук има една друга особеност за тази ярка разкраска, работата е там, че в тези места, където те живеят, има много голям недостиг на вода и хората от това племе никога не се мият, дори и жените след раждане, и се нуждаят от това чудо мехлем, който ги спасява от инфекции и насекоми.


Въпреки че има голям недостиг на вода, хората от това племе са много чистоплътни. Тези хора са много трудолюбиви и усърдни, те изграждат къщите си в кръг, за да държат добитъка вътре и да не се притесняват, че ще бъде загубен.


Племе Яли

Ето го най-необикновеният хотел в целия свят! (СНИМКИ)

Племето, живеещо в Папуа Нова Гвинея, е едно от най-древните, загадъчни и в същото време страховити племена.


Страхът от това племе идва не толкова от външния им вид, а от хладнокръвната жажда за канибализъм (въпреки че сега го отричат и казват, че това е от дълго време в миналото), но факт е, че те вярват, че като ядат друг човек, приемат неговата сила, така че тяхното отричане води до съмнение.

Да, и чудодейните ядки, които това племе консумира (тъй като алкохолът не се пие изобщо), предполагат всякакви жестокости, тъй като след като ги ядат, изпадат в транс и правят всякакви изстъплени, без после да имат никакъв спомен.

Племето Хотентоти

Смята се за навярно най-древното племе в Африка.

Ако посетите някое от тези места, ще си помислите, че сте се озовали в приказка

Представителите на това племе имат много интересна особеност не само от другите племена, но и от човечеството като цяло, това е много високата пета точка (задник), повдигнат и увеличен много повече от размерите, които познаваме.

Извивката на гърба, размерът и височината на бедрата при 120 градуса, подсказва, че те са били оформени така за да носят нещо или някого, като шофьори на такси, защото за разлика от други племена, те все още не са разбрали как да се пренасят неща по друг начин (дори не познават колелото), тъй като много изостават в развитието като цяло.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!