logo

Malmaison - мега луксозният хотел, който крие мрачно и опасно минало СНИМКИ

Malmaison - мега луксозният хотел, който крие мрачно и опасно минало СНИМКИ

Някога се страхували да не стигнат до тук, а сега пътници от цял ​​свят мечтаят за това

Понякога места с не най-добра репутация се превръщат в място за невероятни структури. Същото може да се каже и за хотел Malmaison във Великобритания. Някога се страхували да не стигнат до тук, а сега пътници от цял ​​свят мечтаят за това. 

Концепция
През 2009 г. Оксфорд откри бутиков хотел с луксозни стаи и висококачествено обслужване. Но не тези условия му привлякоха общото внимание, а неговата история. Имало едно време, на мястото на модерен хотел, имаше истински викториански затвор, който беше свързан изключително с престъпници и страховита атмосфера.

„Добре дошли в Malmaison Oxford – вашият билет за лукс в сърцето на историческия Оксфорд. Очарователно преустроен от бивш затвор, нашият хотел е на няколко крачки от най-добрите атракции на града, включително добре известния Оксфордски университет, ефирната красота на катедралата Christ Church и най-старият музей на Ашмол в света“, гласи описанието на хотела.

Най-ниските хора в света живеят в това затънтено местенце СНИМКИ

През нощта сградата е осветена, поради което изглежда още по-загадъчна и величествена.

Номера
Можете да отседнете в хотела не само в стандартна стая, но и в бивша затворническа килия. Като цяло те се различават само по решетките на прозорците - в първия случай няма такива "ограничители".

Името Узун кум познато ли ви е? Това е старото име на един от най-красивите ни курорти СНИМКИ

Предлага на гостите си приятен модерен интериор, големи двойни легла, снежно бели бани, безжичен Wi-Fi, телевизор и континентална закуска. Съответно хотелът разполага с ресторант, където можете да обядвате и вечеряте и два бара.

Отзиви
Пътуващите, като правило, идват тук, за да се потопят в необичайна атмосфера, която съчетава ехото от минали векове и съвременния комфорт.

„Хотел със спокойна атмосфера, красива архитектура, отличен интериор – като цяло невероятно място. Имах невероятно необичайно преживяване, въпреки че пътувам често и много. Исках да остана тук по-дълго“, казва турист, който посети Малмезон.  

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай