logo

Момче и момиче притесниха жена в самолет, ето какво направи ядосаният й съпруг

Момче и момиче притесниха жена в самолет, ето какво направи ядосаният й съпруг

Готино е, когато мъжете защитават жените си, написаха абонати в мрежата

Пътникът в самолет отмъсти на спътниците си заради жена му, която не могла да гледа спокойно филм по време на полета. Той разказа за това във форум в мрежата и зарадва абонатите.

Да минем тънко: Това е най-евтиният град в Европа за лятна почивка

Според автора на публикацията двойка непознати са седели пред него и съпругата му в самолет на Qatar Airlines. Момичето непрекъснато накланяло седалката си и веднага я повдигало отново, поради което съпругата на пътника, трябвало да коригира постоянно местоположението на екрана.

„По някое време забелязах, че момичето пред нея се усмихва и говори на съпруга си, сочейки моята съпруга. Сякаш го прави нарочно“, написа той.

Авторът решил да отмъсти на спътниците си и веднага след кацането на самолета станал и започнал да взема неща от горните рафтове. В същото време той препречил пътя на пътниците, които се смеели на жена му.

„Аз съм доста голям човек, а този пич е с една глава по-малък от мен. Стоях там и се държах безразлично, като им попречих да ме подминат и да си вземат ръчния багаж “, каза мъжът.

Пътник в бизнес класа се напи в бар и се опита да уринира върху пасажерка

В резултат на това спътниците последни напуснали самолета и според автора на публикацията били много ядосани. В коментарите потребителите бяха възхитени от лудориите на пътника, отбелязвайки, че също е необходимо да изразят мнението си открито пред тях.

„Не се обвинявай, те просто не уважават хората“, „Готино е, когато мъжете защитават жените си!“, „Ти си истински герой“, заключиха потребителите.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

бахти

бахти 26.05.2023 21:25

глупостите!

просто

просто 28.05.2023 5:30

простотии