logo

Невероятно: 3-годишен мечтан околосветски круиз тръгва от Истанбул

Невероятно: 3-годишен мечтан околосветски круиз тръгва от Истанбул

Круизът се нарича мечтано пътуване, „спасяващо от ежедневието“: за три години пътниците ще посетят 375 морски пристанища (с нощувки в 208 от тях)

Компанията Life at Sea Cruises отвори резервации за тригодишно околосветско пътуване с MV Gemini, което ще започне от Истанбул на 1 ноември 2023 г. 

Истина или мит: Вярно ли е, че не можеш да се удавиш в Мъртво море?

Круизът се нарича мечтано пътуване, „спасяващо от ежедневието“: за три години пътниците ще посетят 375 морски пристанища (с нощувки в 208 от тях) по света, ще посетят 135 държави и всичките седем континента.

Туристите ще видят емблематични забележителности, като статуята на Христос Спасителя в Рио де Жанейро, индийския Тадж Махал, мексиканския Чичен Ица, пирамидите в Гиза, Великата китайска стена и много други.

Оазис на час от Пловдив: "Лястовичи вир" като водопадите на о. Бали

Разходите за живот в кабина започват от 29 999 долара (2,2 милиона рубли) на човек на година - компанията също така обещава да стартира програма за избор на перфектния спътник, ако двама души искат да споделят стая. Освен това пътниците ще могат безплатно да канят роднини и приятели на борда.

Цената на билета включва още храна, алкохол на вечеря, безалкохолни напитки, сок, чай и кафе през целия ден, перални услуги, пристанищни такси и почистване.

Освен това по време на пътуването на пътниците се предоставя безплатен високоскоростен Wi-Fi. На борда има и уелнес център, фитнес зала, салон за красота, конферентни зали и офиси за дистанционна работа и 24-часова болница - много подробности, които организаторите все още не разкриват.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Лиса

Лиса 16.03.2023 13:24

Чудесно място за убежище на нечисти съвести.

Пътешественик

Пътешественик 17.03.2023 12:06

Ако имах исканите средтва за круиза определено бих си наел каюта Ще бъде страхотно незабравимо преживяване