logo

Парти остров загуби легенда! Отиде си хотелиерът, който устройваше оргии за Фреди Меркюри (СНИМКИ/ВИДЕО)

Парти остров загуби легенда! Отиде си хотелиерът, който устройваше оргии за Фреди Меркюри (СНИМКИ/ВИДЕО)

На 84 години си отиде легендарен хотелиер от парти - острова Ибиса. Мениджърът и собственик та хотела Пайкс Тони Пайк не успя да се пребори с рака. 

Хотелът му бе посещаван от всякакви знаменитости. Той бе приятел с Наоми Кембъл, а в неговия хотел е празнува 41-я си рожден ден Фреди Меркюри. 

84-годишният мъж бе болен от рак на кожата и простатата. Новината за смъртта му бе съобщена на страницата на хотела във Фейсбук. 

Топ-10 на страните, където можете да отидете на секс-туризъм (18+)

"Антъни Джон Пайк - Тони. 1934-2019. RIP. Твоята легенда няма никога да умре", пише на страницата във Фейсбук.

Пайкс хотел добива слава през осемдесетте години от тогавашния фронтмен на групата Уам Джордж Майкъл, който през 1983 година снима там видеоклип към песента си Club Tropicana. 

Тони Пайкс, който е наричан още "Хю Хефнър на Ибиса" устройва в хотела си и редица партита, граничещи с оргии. Точно заради това Фреди Меркюри го избира като място, където да празнува рождения си ден. 

Чували ли сте за острова на секса? Намира се на Карибите и предлага невероятни усещания (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

"Нямаше значение колко ще струва. Фреди намери в хотела убежище и искаше да направи там партито, което всеки ще си спомня", спомня си в едно от интервютата си Тони. "Попитах го какъв е лимитът за парите, а той ми отговори, че няма такъв", хвали се той. 

Пайк бил великодушен и лоялен към клиентите си и заради това хотелът скоро станал предпочитан от знаменитостите. 

"Ако някой ме накараше да замразя басейна и да пусна по него слонове на кънки, щяф да го направя", твърди Тони Пайк.

За легендарния рожден ден на Фреди Меркюри на Ибиса се говори с години. Тогава той подсигурява за гостите си 350 бутилки от скъпото шампанско Moet a Chandon. 

Между приятелите на покойния Тони Пайк са още испанския легендарен певец Хулио Иглесиас, Кейт Мос, Наоми Кембъл или Кайли Миноуг.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай