Перверзник стори нещо скандално на спящо момиче в самолет

https://pochivka.blitz.bg/pateshestviya/perverznik-stori-neshho-skandalno-na-spyashho-momice-v-samolet Pochivka.blitz.bg
Перверзник стори нещо скандално на спящо момиче в самолет

Пътник на American Airlines призна, че е тормозил спящо момиче в самолета. Инцидентът е станал през юли 2022 г., но 46-годишният Едуард Декър от Пенсилвания обяви вината си едва сега.

Ужас: 8-годишно дете припадна на борда на самолет и не оцеля

Съдебните документи сочат, че мъжът е докосвал бедрото и гърдите на непълнолетна пътничка, докато тя е спяла по време на полета. Момичето усетило непознатия да я докосва под дрехите и се събудило.

„Фактите по този случай са невероятно обезпокоителни – наистина, това е кошмарът на един родител“, каза прокурорът Жаклин С. Ромеро.

„Хората трябва да се чувстват уверени, когато качат децата си на самолет, че могат безопасно да стигнат от точка А до точка Б.“

Венеция въведе такса "вход" и стана страшно

Присъдата е насрочена за септември, казаха служители. Декър е изправен пред максимална възможна присъда от три години затвор.

Подобен инцидент се случи на борда на същата авиокомпания през август 2023 г. Тогава пътник е пил хапчета за сън преди полета и е бил тормозен, докато спи.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Горещи

Коментирай