logo

"Плоскоземците" планират пътешествие до края на Земята, за да докажат коварна конспирация

"Плоскоземците" планират пътешествие до края на Земята, за да докажат коварна конспирация

Планът им е да стигнат до Антарктида и да намерят замръзналата бариера

Все по-голямото общество на теоретиците, които смятат, че всъщност земята е плоска, организира конгрес, круизи, планира телевизионен сериал и екскурзии, за да разкрие това, което смята за световна конспирация, а именно - земята е плоска!

Сега привържениците на тази теория се готовят да се отправят на пътешествие до "края на света", зад а докажат, че Земята е плоска. 

Библейско чудо на корейски остров - морето се разтваря пред хората (СНИМКИ)

Общата идеология за плоската Земя се опира на това, че НАСА заедно със "Световно правителство" опитва да излъже обществото, за да може да контролира живота му. 

Планът на "плоскоземците" е да стигнат до Антарктида и да намерят замръзналата бариера, където, според тях, се намира краят на света. 

Те смятат, че предполагаемата ледена стена има дълбина няколко хиляди метра, а пък кули с височина 50 метра обкръжават цялата ни планета. 

Пътешествието, детайлите на което се пазят в тайна, трябва да се проведе през следващата година. То е организирано от "Международна конференция Плоска Земя" (Flat Earth International Conference - FEIC).

"Ние не вярваме, че каквото и да е може да падне от края на Земята, тъй като по-голямата част от обществото ни смята, че се намираме под купол", твърди Роби Дейвидсън, един от основателите на "плоскоземците".

"Слънцето, луната и звездите - всичко това е вътре, много високо, но вътре, така че не - няма никаква опасност да се падне от края на Земята", обяснява той. 

"Ако се доберем до крайбрежието на Антарктида и плуваме около нея, ще получим разстояние, доказващо, че че това е външният край на плоската Земя. Така напълно ще опровергаем който и да е аргумент, който нашите противници опитват повдигнат срещу нас. Дори няма да слизаме на леда, за да докажем, че Земята е плоска. Крайбрежието на Антарктида е не повече от 14, 5 хиляди километра. На плоската Земя това би било повече от 60 хиляди километра", убеден е конспираторът. 

Загадката на 13-те кули Чанкильо, построени от неизвестна цивилизация (СНИМКИ)

Но много негови противници сочат факта, че корабът, с който плоскоземците ще пътуват, ще използва навигационни инструменти, работещи и изхождащи от факта, че Земята е кръгла. 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай