logo

Стюардеса показа начин за отваряне на тоалетната в самолета и зарадва абонатите

Стюардеса показа начин за отваряне на тоалетната в самолета и зарадва абонатите

Във видеото служителката имитира "типичен" турист, който се опитва да влезе в тоалетната, но не разбира как да я отвори

Стюардеса, която стана известна в социалните мрежи благодарение на истории за професията си, показа на абонатите често срещана грешка, която пътниците правят, когато отиват до тоалетната в самолета, и зарадва феновете.

Видеото бе публикувано на нейната страница в TikTok.

Гнус: Туристка отседна в карантинен хотел и преживя най-големия си кошмар

Във видеото стюардесата имитира "типичен" турист, който се опитва да влезе в тоалетната, но не разбира как да я отвори. Първо момичето се приближава до члена на екипажа и пита къде е тоалетната, а след това безуспешно се опитва да влезе вътре в продължение на няколко минути.

В същото време вторият участник в комичното видео - мъж, който е заел образа на стюардеса - през цялото време казва същата фраза „Просто натиснете“ („Просто натиснете вратата“). В края на видеото стюардесата показва как правилно да отворите тоалетната, като бутнете вратата навътре.

„Един ден от живота на стюардеса“, подписа публикацията блогърката.

В Истанбул има кафене на име "Баба Ванга" СНИМКИ

Видеото стана вирусно и получи повече от два милиона гледания и хиляди коментари. Абонатите се засмяха на ситуацията и признаха, че са имали такъв проблем.

„Мисля, че знам как работи, но всеки път, когато отида до тоалетната, не мога да се справя с тази врата“, „Спомням си първия път, когато използвах тоалетната в самолет. Едно към едно“, пишат абонатите.

ВИЖ ВИДЕОТО ТУК

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Рускиня

Рускиня 23.11.2022 11:15

Преувеличено саркастично но реално. В самолета всички са вежливи и услужливи. Явно заснелият просташкото видео е тъпият, а не пасажерката.

КОТКАТА

КОТКАТА 01.12.2022 8:30

До Рускиня: А тъпа ли си?!!? Не можеш ли да четеш или не разбираш прочетеното?!?! Ясно пише, че е дело на СТЮАРДЕСА, с което цели да помогне на пътниците! Има блог и други видеа за целта!