logo

Стюардеса разкри тайните на успешното пътуване с деца в самолет

Стюардеса разкри тайните на успешното пътуване с деца в самолет

На първо място тя насочи вниманието на родителите към факта, че е по-удобно памперсът да не се сменя в кабината

Руска стюардеса разкри на туристите тайната на успешното пътуване с деца. Тя сподели съвета си на личната си страница в Instagram.

На първо място стюардесата насочи вниманието на родителите към факта, че е по-удобно памперсът да не се сменя в кабината, а в тоалетната, която е специално оборудвана с маса за повиване.

Имате ли скрита камера в хотела - бърз начин за проверка

Освен това пътниците трябва да следят внимателно децата, когато си играят в самолета. „Така че трябва да внимавате с подлакътниците на столовете, ако детето започне да играе с тях, малките пръсти могат лесно да влязат във всяка празнина и да се наранят“, предупреди тя.

Също така, според стюардесата, е абсолютно забранено да държите детето с глава към пътеката, тъй като това може да доведе до неприятни последици. „Стюардесите с количка, разбира се, ще преминат внимателно. Но минаващите клиенти може изобщо да не погледнат и да наранят детето“, обясни жената.

Защо бременните жени не бива да летят над 3 часа със самолет

В заключение тя посъветва родителите винаги да имат вода или сок със себе си, което ще помогне за облекчаване на болките в ушите на децата, които се появяват по време на излитане и кацане.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай