logo

Стюардеса засне на ВИДЕО как се гласи за работа и зарадва абонатите

Стюардеса засне на ВИДЕО как се гласи за работа и зарадва абонатите

Искреността на блогърката зарадва абонатите: в коментарите потребителите написаха много комплименти и също попитаха какви козметични марки използва тя

Стюардеса oт индийската авиокомпания IndiGo показа на видео как си прави прическата и грима преди работа и зарадва абонатите. Момичето сподели видеото в Instagram.

Невероятно: 3-годишен мечтан околосветски круиз тръгва от Истанбул

Първо, стюардесата засне процеса на създаване на характерната за нея прическа: след като момичето реши косата си, тя разделя бретона си и няколко кичура, които сплита в стегнати плитки. Стюардесата събира останалата коса на опашка и прави кок с широк ластик, като го закрепя с двойна мрежа и фиби.

След това момичето слага перлени обеци и започва да се гримира. Първо скрива тъмните кръгове под очите си, след което нанася тонална основа. Вместо руж, блогърката използва червило, което засенчи върху скулите си. Стюардесата допълва образа си в корпоративните цветове на авиокомпанията с ярки сини и черни стрелки.

Разкриха опасността от изменението на климата за самолетите

Според момичето тя се опитала да бъде честна с абонатите и затова заснела целия процес на разкрасяване, без да се срамува да се покаже без грим и с несъвършенства по кожата. Искреността на блогърката зарадва абонатите: в коментарите потребителите написаха много комплименти и също попитаха какви козметични марки използва стюардесата.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Толерантен

Толерантен 18.03.2023 4:01

Ми тя без грим беше по хубава.