logo

Такъв наглец рядко се вижда: Пътник прави интимни предложения и изнудва стюардеса

Такъв наглец рядко се вижда: Пътник прави интимни предложения и изнудва стюардеса

Приблизително 40 минути след излитане от международното летище в Палм Спрингс, пътникът Уилям Морган се приближил до стюардеса на име C.B. в документите и поискал тя да го целуне

Пътник от полет на Southwest Airlines от Южна Калифорния до Лас Вегас се опита да целуне стюардеса, обяснявайки постъпката си като паник атака.  

Приблизително 40 минути след излитане от международното летище в Палм Спрингс, пътникът Уилям Морган се приближил до стюардеса на име C.B. в документите и поискал тя да го целуне, според досиетата на криминалното дело.

Резил: Какво стори момиче, за да не плаща екстра багаж

„С.Б. се изправи от стола си, след което Морган сложи ръце на раменете й и отново поиска целувка. И тогава каза, че ще получи паник атака, ако стюардесата не се съгласи да отиде до тоалетната с него”, се казва в наказателното дело.

Стюардесата използвала интеркома на самолета, за да извика помощ от свой колега, тъй като усетила, че е в опасност. Друга стюардеса се опитала да успокои буйния пътник, но не успяла.

Пътник съди Emirates заради "отвратителна бизнес класа"

Тримата спътници на Морган трябвало да го задържат, когато самолетът кацнал на международното летище Хари Рийд в Лас Вегас.

Уточнява се, че инцидентът е станал още през 2022 г., но обвиненията срещу пътника са повдигнати едва в понеделник, 26 юни. Всеки от тях предвижда до една година затвор.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай