logo

Трупове край световни забележителности разсмиват света! (СНИМКИ)

Трупове край световни забележителности разсмиват света! (СНИМКИ)

Млада жена отправя послания чрез странни фотографии

Труп край Бъкингамския дворец, тяло край един от най-известните мостове в света – Голдън Гейт Бридж, труп край Лувъра. Странният и леко стряскащ акаунт в Инстаграм Stefdies – "Стефи умира", привлича все повече фенове от целия свят.

Младото момиче обикаля всякакви държави и се снима край техните забележителности, но винаги в невероятни пози на земята.

Туристически атракции от цял свят, за които не сте подозирали, че са менте

Акаунтът на Стефи се следва от над 40 хиляди души, а феновете й стават все повече и повече. Американката Стефани го създава преди осем години, а нетрадиционните си снимки обяснява като опит за това хората да се увероят колко е прекрасен животът.

Младото момиче се снима като труп край всякакви забележителности. В колекцията ѝ не липсват нито кралския дворец в Бъкингам, нито Айфеловата кула или пък зоологическата градина в Сан Диего.

Това е най-новата столица в Европа – а дали е най-грозната?

„Исках да покажа на света нещо позитивно, но и в същото време да използвам изкуството, за да извадя на бял свят чувствата си и мислите си за това колко бързо минава животът и колко трябва да го ценим“, твърди Стефи.

 

Нейното мото е: „Остави следа“ и тя смята, че донякъде е успяла да го изпълни.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Будала

Будала 16.07.2022 12:38

КИФЛА!