logo

Турист пи чешмяна вода в Канада, започна да кашля кръв и стана страшно

Турист пи чешмяна вода в Канада, започна да кашля кръв и стана страшно

Емилиано Пичинин каза, че е пътувал със съпругата си и 8-месечната им дъщеря в резервата за диви животни Матане

Италиански турист се отрови от чешмяна вода, съдържаща белина в резерват в Квебек и се озова в болница.  

Емилиано Пичинин каза, че е пътувал със съпругата си и 8-месечната им дъщеря в резервата за диви животни Матане. Туристите се почувствали зле на 14 август, но не обърнали внимание на симптомите.

Туристка оцени разходите за комфортен живот в Италия

На следващия ден състоянието на Пичинин се влошило драстично, след като пил вода от чешмата. „Почувствах, че горя отвътре, прилоша ми, започнах да кашлям кръв“, каза италианецът.

Туристът провери сайта на резервата, където е посочено, че чешмяната вода е годна за пиене. Тогава мъжът се обърна към администрацията на парка. Там му съобщили, че във водата са открили съдържание на опасни бактерии и са дезинфекцирали кладенеца с белина.

Според мъжа персоналът не се е извинил на засегнатите гости, нито е предложил помощ. Трябвало сам да отиде в болницата, за да му направят кръвни изследвания и рентгенови снимки. Лекарите се съмняват за перфорация на стомаха на мъжа. В резултат на това диагнозата не беше потвърдена, но симптомите на отравяне на Пичинин останаха.

„Всеки път, когато ям или пия, ми се гади“, каза той.

Рускиня посети Германия и назова 4 неприятни факта за немците

Италианецът се възмути, че администрацията на резервата не предупреждава посетителите за неподходящата вода за пиене. Той реши да съди правителствения отдел на Квебек, който управлява паркове и резервати.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Alex

Alex 15.09.2023 9:49

Ми то в нашия спа град/превод заспал/ние редовноси пием хлор и май му свикнахме.Най-малко му свикнахме.Иначе гърмим с рекламите по телевизиите за минералната вода "от дълбините на Родопите",а като в Лондон питейната вода става повече за пране и тоалетни нужди.

До Алекс

До Алекс 15.09.2023 16:35

Глупако, кой във Велинград пие вода от чешмата при положение,че целия град е пълен с безплатни минерални чешми?