logo

Турист посети сафари и бе убит от слон пред очите на сина му

Турист посети сафари и бе убит от слон пред очите на сина му

Тинаше Фараво, говорител на Зимбабвеските паркове и дивата природа заяви, че това е вторият подобен инцидент в сафари парк за седмица

Възрастен мъж посети Зимбабве, за да разгледа дивите животни, но бe сломен до смърт от слон пред очите на сина си.

Рускиня почти се озова в затвора в Египет заради вещ в багажа й

71-годишният Майкъл Бърнард Уолш пътувал за Зимбабве от Южна Африка в продължение на 35 години на сафари. Този път обаче по време на разходката слон се нахвърлил върху туриста. 41-годишният му син успял да се скрие в кола, паркирана наблизо.

Баща му обаче бил твърде слаб, за да изтича бързо до колата и да намери убежище там. Синът му трябвало да гледа страшната картина как баща му е убит от слон.

Рускиня разкри как се получават безплатни екстри в турските хотели

Тинаше Фараво, говорител на Зимбабвеските паркове и дивата природа заяви, че това е вторият подобен инцидент в сафари парк за седмица.

Той каза още, че напоследък слоновете стават по-агресивни - животните нахлуват в съседни селища в търсене на вода и храна.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Спиро

Спиро 20.10.2021 12:55

Ако спазваше ковид мерките, да си стои вкъщи щеше всичко да е наред!

Тото

Тото 27.10.2021 23:19

И какъв го търси наврян в слоновете, че те не са му домашния пинчер, натъпкахме ги в малки райони, ширят се хорав техните изконни територии и после се оплакват, че слоновете ги нападнали... Ми малко са смачкали, повече е трябвало, да се научат, че и животните имат права...